Foto: Guliver Image/AP Photo/Zacharie Scheurer

Stjepan Hauser oduševio Celine Dion: ‘Rastopila se kao klinka kad vidi Ronalda’

Autor: T.Š.

Slavni hrvatski violončelist Stjepan Hauser, održao je koncert u Las Vegasu, a njegovom nastupu nazočila je svjetka glazbena ikona Celine Dion, koja nije krila oduševljenje našim glazbenim virtuozom, a nakon nastupa su se i susreli, što je poprilično emotivno doživio i Hauser.

“Čekao sam ovaj trenutak, hvala ti puno što si došla”, rekao joj je Hauser, a Celine mu je uputila emotivan zagrljaj. “Ne mogu vjerovati! Ja sam tvoja velika obožavateljica. Ti kao da ne sviraš instrument, već nešto što ne mogu opisati. Toliko si unesen u svoje izvedbe”, rekla je Dion oduševljeno Hauseru pa dodala da vjerno prati njegov rad. Stjepan i Celine zajedno su se fotografirali, a potom su čak napravili i zajedničko srce te ga je pjevačica upoznala i sa svojom obitelji.

U njezinu čast Stjepan je na koncertu odsvirao pjesmu “My Heart Will Go On”, prepoznatljivi soundtrack filma “Titanic” koji je ona snimila, a njegova izvedba kultne pjesme posebno je dirnula pjevačicu, koju su preplavile emocije, pa se po završetku pjesme ustala i zapljeskala Hauseru. Kad je shvatila da publika plješće i njoj, počela se okretati uz zahvale te im je poslala nekoliko poljubaca.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli HAUSER (@hausercello)

“Ponosan na mog Stipu kao nikad”

Iako ju je Hauser pokušao nagovoriti da s njim izađe na pozornicu, pjevačica na to ipak nije pristala, navjerojatnie zbog zdravstvenog stanja. “Imam san. Moj najveći san je nastupiti s vama”, poručio joj je Hauser pa joj potom zahvalio. “Hvala vam što ste ovdje, nama je to velika čast. Uživajte u ostatku nastupa”, rekao je.




Stjepan Hauser ima i talentiranu sestru o kojoj se malo zna: Zanimljivo je čime se bavi

Stariji brat slavnog violončelista, Miron Hauser, odmah se po saznanju da je njegov brat uživao u društvu Celine Dion, oglasio putem društvenim mreža, ne krijući svoj ponos, a imao je i poruku za neke. “Svakodnevno dobivam savjete da popričam sa Stjepanom o njegovom radu i ponašanju, pa predlažem da mi isti prvo pošalju story gdje se Celine Dion divi njihovom radu i talentu. Ponosan na mog Stipu kao nikad!!!!” poručio je uz emotikon srca.
“Buraz ti je car, kao što si i ti. Nastup u Encoreu nije zaje*ancija a pogotovo ne kada ti se Celine rastopi kao klinka kad vidi Ronalda. Kod nas su svi rekli kaj su imali za reći i pošto kao i obično svi znaju sve i kako treba zato imamo 4 artista/izvođača koji su uspjeli postići uspjeh na zapadu i to isključivo zbog njih samih. Bravo za buraza!”, glasio je jedan od komentara ispod Mironove objave.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.