Foto: Screenshot/Ali G Show/Ilustracija

Srpski voditelji se posvađali usred emisije: ‘Hoćeš biti kao Severina’

Autor: T.Š.

Kontroverzna srpska voditeljica Jovana Jeremić ponovno je uspjela šokirati gledatelje ”Novog Vikend jutra” na TV Pink, ali i kolege u studiju. Naime, uslijed razgovora s voditelje ‘Elite’ Milanom Miloševićem i pjevačicom Gogom Sekulić, Jovana je dobila potrebu prozvati kolegu, crnogorskog voditelja iz iste kuće, Božu Dobrišu.

“Zašto ti mene nisi volio, zašto si ti mene ogovarao i ružno izjavljivao o meni? Zašto me nikada nisi ugostio ni na jednoj jahti?” pitala ga je direktno Jovana, na što se voditelj dotaknuo naše pjevačice Severine Vučković.

“Zbog toga što ti ne želiš raditi na tim jahtama ono što one žele raditi. Hoćeš biti Severina da pored tebe bude ‘hiljadu’ kretena što pored svojih žena još nešto bi sa strane za čas?” odgovorio joj je Božo uz stihove Severininog hita ‘Tarapana’. Jovana je na to pitanje voditelja kratko odgovorila: “Ne želim”, a Boža je dobacio: “Postoji voditeljica koja nije platila račun 80 eura”.

Foto: Screenshot/TV Pink

“Plenković mi je superfrajer, Milanović je izrazito negativan”

Razlog ovog Jovaninog napada na kolegu leži u tome što je Božo jednom prilikom u emisiji kod Ognjena Amidžića javno priznao netrpeljivost prema Jovani Jeremić. “Kad je Jovana dobila stan za pet dana, onda mogu i ja. I ja sam se žrtvovao, ali nisam dramio”, komentirao je tada voditelj.

Podsjetimo, Jeremić je ranije privukla pažnju gostovanjem u AmiG Showu kada je govorila o Hrvatskoj, našem premijeru i predsjedniku. U spomenutoj emisiji Ognjena Amidžića zaigrala je i neobičnu igru ‘šamaranja’, izazov kojeg su mnogi ocijenili neprimjerenim. Pjevačica Ljupka Stević dobila je tu ‘čast’ da ošamari Jovanu, a snimke šamaranja i danas se dijele društvenim mrežama.

Jeremić je komentirala zašto toliko kritizira hrvatske medije. “Imam osjećaj da se više bave Srbijom nego svojom državom. Mi ne bismo trebali biti suparnici i vuk jedan drugome, nego se slagati. Dvije smo susjedne države. Moramo se početi mijenjati da bi nam u budućnosti bilo bolje, jer što je bilo u prošlosti – bilo je”, pojasnila je.

Kamerman zumirao lice Jovane Jeremić: Njen pogled sve je rekao, ali nije na tome stala




“Plenković mi je superfrajer, ima lijepu frizuru i simpatičniji mi je od Milanovića. Objektivniji je prema Srbima, dok je Milanović izrazito negativan, mislim da ima neki kompleks prema nama i Vučiću. Svaka mu čast, Škorpion je poput mene, ali izjave su mu stvarno neljudske. Inače, ljude u Hrvatskoj dijelim na one koji su Hrvati i ustaše i jako volim Hrvate, izuzetno ih cijenim i poštujem. Zato i oni mene vole. Imam i prijatelja iz Hrvatske, super sam s Nikolinom Pišek. Moj najbolji prijatelj bio je Hrvat”, otkrila je voditeljica.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.