Foto: Instagram

Sjećate li se bivšeg dečka Franke Batelić? Evo kako danas izgleda i što radi

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Prije 12 godina jedan od najpoznatijih parova na domaćoj estradi bili su tada 19-godišnja Franka Batelić i sedam godina stariji Luka Tomaš, kojeg je javnost u to vrijeme znala kao frontmena benda KinoKlub.

Par je u vezi bio oko pola godine, no svoju vezu držali su dalje od očiju i ušiju javnosti. O vezi, kao ni o prekidu se nisu htjeli oglašavati, no Tomaš se iduće godine odlučio otvoriti te je otkrio neke detalje iz njihove veze.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

“Naučio sam par podmuklih trikova”

Gostovao je tada s bendom na Narodnom radiju povodom izlaska novog albuma, a voditelju Daliboru Petku progovorio je o Franki, a ponajviše interesu medija za njega, zbog njegove ljubavne veze.

Foto; Damjan Tadic / CROPIX

“Bilo je to dosta bizarno, nešto što nitko nije tražio, to se samo od sebe dogodilo. I onda se treba nositi s tim dok se to događa. Naučio sam par podmuklih trikova, kako iskomentirati nešto što smislenije i konkretnije te da je šutnja zlato”, rekao je Tomaš tada, odgovorivši da su on i Franka nakon prekida veze ostali u ok odnosima.

Foto: Damjan Tadic / CROPIX

Glazbenik i turistički vodič

Na žalost obožavateljica, bend je potrajao samo nekoliko godina, a 2016. godine su službeno objavili da im je došao kraj.

Kako je vidljivo na Lukinom Instagram profilu, on je danas u nekim drugim vodama – radi kao turistički vodič te je član grupe pro8lemi, a uz to stvara vlastitu glazbu.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Tomas (@tukalomas)




Na Instagramu ima nešto više od tisuću pratitelja te je vrlo aktivan na ovoj mreži.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Luka Tomas (@tukalomas)

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.