Foto: Instagram

Sin Dragane Mirković i našeg biznismena je miljenik žena: ‘Kakav dragulj, savršen’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Nakon vijesti kako se rastaju nakon više od dva desetljeća, pjevačica Dragana Mirković i hrvatski biznismen Toni Bijelić, našli su se u centru pažnje javnosti, a osim njih i njihova obitelj. Par iz braka ima sina i kćer, Marka i Manuelu, a upravo je mlađi sin došao u centar pažnje.

Šuška se kako je 23-godišnji mladić pravi ljepotan te da je posebno omiljen među pripadnicama ženskog spola, a poznato je kako se bavi vrlo opasni hobijem zbog kojega je pjevačica ponekad strahovala.

“Dragana ga je rodila, mora biti savršen”, “Nije ni čudo kakav si dragulj od koga si”, “Lijep na majku”, “Lijep dečko, a djeluje i fin”, “Prelijep”, “Najljepši”, komentari su koji se mogu naći ispod fotografija koje je objavio na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MARKO (@markobjlc)




Strastveni ljubitelj trkačih automobila

23-godišnji Marko Bijelić vodi prilično miran život, ali je poznat i kao strastveni je ljubitelj trkačih automobila, posebno “Formule 1”. Već nekoliko puta natjecao se u Njemačkoj na jednoj humanitarnoj utrci. Folk diva je otkrila kako je imala određenu dozu straha dok je Marko bio za volanom, iako nije bila riječ o klasičnoj utrci.

“Moj sin – moj ponos, koji je osjetio potrebu da pokaže svoju humanost na djelu. Činjenica da je za svoje mlade godine, upravo u vrijeme kada je većina njegove generacije uglavnom okrenuta sebi i svojim potrebama, pokazao želju da pomogne drugima učinila je da shvatim da je on izuzetno zreo, nesebičan, ali prije svega dobar i vrijedan mladi čovjek”, napisala je jednom prilikom Dragana uz njegove fotografije u automobilu.

Neočekivana izjava Dragane Mirković u jeku razvoda: ‘Da sam se zaljubila, kaže sjaj u očima’




Na svom Instagram profilu Marko ima nekoliko fotografija, a kao glavi motivi ističu se automobili i cesta.  O sebi ne otkriva puno, ali vidljivo je da voli puno putovati jer je u svojim naglascima ostavio priče iz raznih američkih gradova koje je posjetio.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.