Foto; Instagram

Severinu oborio s nogu mlađi muškarac: ‘Šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu’

Autor: T.Š.

Severina Vučković je u suradnji s bosanskohercegovačkim reperima snimila pjesmu ‘Aritmije‘, čiji je spot u petak objavljen, a već sada samo na YouTubeu u pet sati broji gotovo sedamdeset tisuća pregleda. Pjevačica se oglasila uoči premijere spota za novu pjesmu putem društvenih mreža te je otkrila na koji je način započela suradnju s Jala Bratom i Buba Corellijem.

Otkrila je kako je sve počelo prije sedam godina i to na način da joj je bila poslana pjesma, čiji tekst nije nikako razumjela, ali je zato pjesmu slušala iznova koliko joj je bila dobra, a oda je odlučila doznati tko stoji iza neobične pjesme.

“Prije sedam godina, šetala sam Zagrebom i dobila na WhatsApp pjesmu koju sam slušala cijeli dan, a nisam ništa razumjela tekst. Samo sam razumjela dio refrena, koji je glasio ‘Otrove’. Kad sam se vratila kući, tražila sam od čovjeka koji mi je poslao pjesmu, jednog menadžera iz Njemačke, našeg bookera, da zamoli autora da mi pošalje i tekst. Do tada, slušala sam ju i dalje i nisam mogla vjerovati koliko je dobra. I bez obzira što nisam razumjela tekst, odmah sam znala da ću ju (ot)pjevat. S tekstom, to je bio potpuni pogodak i tu počinje suradnja s Jala Brat, koji je poslije za mene napisao još nekoliko pjesama – ‘Tutorial’, ‘Magija’, ‘Daleko ti kuća’ i ‘Halo'”, napisala je pjevačica.

Raditi s talentiranom mlađom ‘braćom’

Potom je otkrila kako je sudjelovala u snimanju pjesme Aritmije, koja se našla na novom albumu popularnog bosanskohercegovačkog dvojca, kojima nije mogla odoljeti.

“Međutim, s ‘Otrove’ je započeo period divnog prijateljstva, koje se nastavilo do dan danas. Baš danas, želim sreću Jala Brat i Buba Corelli, jer je upravo izašao njihov album ‘Goat Season #2’. Jako mi je drago što sudjelujem na jednoj pjesmi, koja se zove ‘Aritmije’, jer mi je uvijek sreća i zadovoljstvo raditi s talentiranom mlađom “braćom”. Znam da će i dalje biti najbolji, kao i do sada”, zaključila je Severina.

Prepoznajete li slavnog Hrvata: Odbio je Severinu zbog koketiranja s narodnjacima




No, iako je pjesma, sudeći po broju pregleda i reakcija, pravi ljetni hit, neki fanovi uputili su prigovore na sam spot. “Kakav je ovo spot brate mili, svi ostali su top al ovaj nmg svarit”, “Grafika skibidi toilet, nadam se da će napraviti normalan spot”, “Što niste rekli da vam fali para za spot braćo”, “Skuplje čarape u pepca od spota”, samo su neki od komentara fanova od kojih se neki nadaju kako će popularni trojac snimiti novi spot.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.