Foto: Promo

Provokativni hit Maje Šuput i Sandija: Opasna kombinacija konkurira pjesmi koju zovu grijehom

Autor: T.Š.

Zvijezde domaće glazbene scene, Maja Šuput i Sandi Cenov, izbacili su svoj ljetni hit “Opasna kombinacija“, duet zaraznog ritma, melodije i teksta, a gluma, strast, drama i scene u spotu ovog energičnog pjevačkog para, već po samoj objavi istog postale su jedna od glavnih tema.

Pjesma govori o dvoje zaljubljenih, ali zauzetih ljudi koji zajedno čine opasnu kombinaciju, a za koju su zaslužni hitmejkeri Neno Ninčević autor teksta i Miro Buljan koji potpisuje glazbu i  aranžman.

Spot prati nevjerojatno putovanje kroz pet različitih vremenskih razdoblja, od baroknog sjaja, preko nostalgičnih četrdesetih i pedesetih godina, kroz uzbuđenje sadašnjosti pa sve do daleke, futurističke budućnosti.  Svako razdoblje donosi jedinstvenu estetiku i atmosferu naglašavajući bezvremenost i intenzitet njihove ljubavi, a pjevači su se u ovim ulogama sjajno snašli i dobro zabavili tijekom snimanja.

“Dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica”

“Kada sam prvi put čuo pjesmu “Opasna kombinacija” dogodila mi se ona poznata kemija u vidu trzanja veselih nožica, koje same od sebe love ritam”, rekao je Sandi. “Nakon svega nekoliko minuta shvatio sam da je pjesma idealna za duet i istog trena pomislio na Maju. Rekao sam Miri Buljanu da želim Maju i nikog drugog, ako neće Maja, otpjevati ću je sam. Hvala Bogu Maja je odmah pristala i eto nam ljetnog veselja uz opasnu kombinaciju”, pojasnio je pjevač.

Strast i dramu ovog zabranjenog odnosa, putujući kroz vrijeme pretočio je u zanimljivu i komičnu video priču poznati bosansko hercegovački režiser glazbenih spotova Haris Dubica koji kaže za samo snimanje i scenarij spota kako su vizualizirali rečenicu “Sve prolazi osim opasne kombinacije”  putujući u jednom danu kroz vrijeme.

Naglašava kako mu je bilo izuzetno zadovoljstvo surađivati sa Majom i Sandiem jer su se snašli u svakoj epohi i pokazali glumački talent, uz glavnog glumca u spotu Aldina Tucića Tuce koji je i profesionalni glumac, a koji im je pomogao kako se najbolje snaći u scenama. “Drag projekt u kojem sam i sam uživao, pa se nadam da će se i publika toliko zabaviti sa spotom kao i mi na snimanju”, istaknuo je Dubica.




Foto: YouTube

“Savršeni ste oboje u ovoj pjesmi i naročito u spotu! Komplimenti i samo komplimenti”, “Baš ste super kombinacija ljetni hit”, “Napokon neki kvalitetniji spot”, “Top, top, znači pjesma je mrak”, neki su od komentara fanova na ovaj zanimljiv duet.

Inače, pjesma tematikom podsjeća na hit ”Lopovi u tamiIndire Levak i srpskog pjevača Dženana Lončarevića, koja je objavljena krajem prošle godine.  Glazbu i tekst potpisuju, kao kod Maje i Sandija, Neno Ninčević i Miroslav Buljan.

Pjesma se brzo od objavljivala probila na Trending, a koliki je hit postala najbolje govori podatak što je odonda do danas prikupila na YouTubeu 2.3 milijuna pregleda.  Mnogima se sviđa melodija pjesme, koju opisuju zaraznom, energičnom i veselom. Neki je nazivaju pjesmom desetljeća i duetom godine. No ima onih kojima se pjesma nije svidjela, a neki su se čak obrušili na pjevače.




Indira zbog pjesme sa Srbinom na udaru kritika: ‘Promocija grijeha i bluda’

“Lijepa je pjesma, hit je, ali opisuje situaciju koja uopće nije za slavljenje, i to ne kažem s moralne točke gledišta, nego s emocionalne. Nema ničeg slavljeničkog ni vedrog u čekanju nekoga tko je zauzet nekim drugim”, “Promocija grijeha i bluda”, glase neki od komentara.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.