Foto: Instagram

Poznata poduzetnica zapjevala usred Zagreba: ‘Dobro je što nije ostvarena’

Autor: T.Š.

Uspješna youtuberica i poduzetnica Ana Zibar na svom profilu Ženski svijet ima 388 tisuća pretplatnika, a sa više od 900 objavljenih videa prikupila je 257 milijuna pregleda, što je svakako potvrda kako je riječ o jednoj od najuspješnijih hrvatskih influencerica.

Iako je uspješna i ispunjena, Zibar je za HRT otkrila svoju neostvarenu želju – biti pjevačica, a tom prigodom joj je omogućeno i da zapjeva na Cvjetnom usred Zagreba. “YouTuberica Ana Zibar u pratnji Stjepana Vranjkovića. Što kažete?” pitali su pratitelje HRT-ovog Instagram profila Špica uz snimku Ane kako pjeva hit Nine BadrićTakvi kao ti“.

Ponuđeni su i odgovori: a)Odlična, b)OK, c)Kao i većina pjevača na Balkanu, a evo što su pratitelji poručili: “Dobro je što nije ostvarena”, “Bolje od pojedinih balkanskih”, “Odlično pjevaš”, “Odlična”, “Zar za ovo treba čitat riječi?”, nizali su se komentari, a u nadmoćnoj većini prevladali su odgovori a – odlična.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ŠPICA (@spica.hrt)




Kruna predanog rada

Inače, prije nekoliko godina Zibar je pokrenula posao sa odjećom pod brendom Ženski svijet.   “Budi promjena koju želiš vidjeti. Svi težimo i želimo neku promjenu u svijetu u kojem živimo, a da bi do nje došlo, moramo krenuti od sebe. Sve kreće od nas samih. Simbol mog brenda je leptir, on je najbolji primjer kako iz gusjenice nastaje nešto čudesno, a upravo to se krije u svima nama“, pojasnila je tada Ana.

Diplomirana ekonomistica, čiji se život promijenio kada je prvi put zakoračila u svijet YouTubea i bloganja, naglašava kako je od početka imala viziju što sa svojim radom želi postići i time se vodila. Iz dana u dan pratitelji su rasli, a ona je dozvolila da se to dogodi prirodno.

Emotivan brat Stjepana Hausera: ‘Nadam se da ćeš ovo vidjeti i shvatiti moju ljubav’




Brend Ženski Svijet svojevrsna je kruna njezinog predanog rada, koji ove godine slavi svojih prvih deset godina.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.