Foto: Facebook

Pogledajte kako se Kolinda sredila za tekmu: ‘Ne znam što bih dala da mogu biti s vama’

Autor: T.Š.

Subotnja je rezervirana za utakmicu Vatrenih na Europskom prvenstvu, koji večeras započinju svoj pohod na EURO 2024 utakmicom protiv Španjolske, a osim podrške direktno u Berlinu, mnogobrojnih navijača Hrvatske, oglasila se i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović kako bi uputila podršku našim dečkima.

Grabar-Kitarović ovim se povodom odjenula u crveno-bijele boje. Crvene hlače visokog struka na crtu, kombinirala je s bijelom bluzom i bijelim sakoom na kojemu se ističe cvijet od tekstila s crveno-bijelim kockicama. Odjevnu kombinaciju potpisuje I Do weddings KRIE, dok je na nogama nosila Borove ‘Startasice’, a Vatrenima je uputila posebnu poruku.

“Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim”, napisala je Grabar-Kitarović i poruku nastavila dobro prepoznatljivim stihovima.

Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, Vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za…

Objavljuje Kolinda Grabar-KitarovićSubota, 15. lipnja 2024.

“Igraj moja Hrvatska” 

“Igraj moja Hrvatska
Kad te vidim ja
Srce mi gori, srce mi gori!
Ono vatreno uvijek plamtilo
Neka se bori, za tebe bori!”

Za kraj, uputila je pomalo gorljivu poruku prema medijima te je pratiteljima poručila da se ne brinu, da je s njenim zdravljem sve u redu.




Doris Pinčić morala ispravljati Meštra zbog gafa s Vatrenima: Neugodan lapsus popratio podsmijeh

“P.S. [jer to je sad u modi… ] Hvala svima vama koji mi se ovih dana javljate zabrinuti za moje zdravlje potaknuti našim dragim medijima. Živa sam, dobro sam. Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru”, poručila je za kraj.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.