Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Osvanula nova fotografija supruge Gorana Bregovića i jedne od najljepših žena u Jugoslaviji: Ovako danas izgleda misteriozna Dženana

Autor: Dnevno.hr/Z.S.

Goran Bregović je tri desetljeća u braku s Dženanom Sudžukom, koju je upoznao davne 1977. godine, kada je ona imala samo 16 godina. Supruga slavnog glazbenika sve ove godine vješto se skriva od očiju javnosti jer ne želi biti dio medija budući da nije javna osoba.

Goran Bregović progovorio o kćerima: ‘Moja djeca će biti Francuzi!’

Kako piše Telegraf, uz njeno ime, inače, išao je epitet da je jedna od najljepših žena u Jugoslaviji, te ‘najljepša Sarajka’.

“Oh, kakva ljepota. Ja sam starica. Ali možete me pitati kako se osjećam kao majka čija je kćer umjetnica”, ispričala je jednom prilikom Đenana za Blic.

Oglasile se iz Berlina

S obzirom da se ne voli pojavljivati u javnosti, zahvaljujući društvenim mrežama možemo vidjeti kako danas izgleda Bregina tajanstvena supruga. Naime, boravila je u Berlinu zajedno s njihovom kćerkicom Unom, koja je na Instagramu objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Instagram/Una Bregović

“Moja mama i ja smo šokirane kako izgleda muzej u Berlinu jer svaka kuća kod nas izgleda ovako”, napisala je u opisu fotografije.

TAKO TI JE MALA MOJA
KAD LJUBI BOSANAC
****************************** DŽENANA BREGOVIĆ-SUDŽUKA




Objavljuje Semso KarupPonedjeljak, 11. studenoga 2019.

Podsjetimo, Goran i Dženana imaju troje djece, Unu, Lulu i Emu.

“Trebala bi se oženiti. Moraš imati nekoga u svom životu da stvori ravnotežu, da ti život ne ode predaleko u jednom smjeru. Brak i obitelj tome služe”, rekao je jednom prilikom Brega.




Autor:Dnevno.hr/Z.S.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.