Foto: Instagram

Oglasio se Alen iz Braka na prvu: ‘Pristao sam na poziv, vjerovao sam i to mi se obilo o glavu’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Da će se između radijskog voditelja, pjevača i novinara Alena Vlahovića te medicinske sestre Ane Jakuš teško roditi ljubav u sociološkom eksperimentu ‘Brak na prvu‘, gledateljima je bilo jasno već u prvoj epizodi kada su se po prvi put ugledali Ana i Alen.

Usprkos svemu, oboje su odlučili pokušati razviti nekakav odnos, zbog čega su ostajali u showu, no u konačnici su odlučili napustiti show, a nakon odlaska iz showa, oglasio se Alen, koji je često bio napada zbog svoje iskrenosti.

“Došli smo do kraja pa da i ja kažem koju o cijeloj ovoj situaciji. Nakon što sam pristao na poziv da uđem u eksperiment doista sam razmišljao i vjerovao da cijeli naš trud možda može uroditi plodom. Na zahtjev produkcije, kako bi možda pronašli “srodnu dušu”, pobliže sam prolazio s njima ono čemu težim u životu i što smatram da mi je potrebno. Na to imam apsolutno pravo kao i svi vi koji ovo čitate i to nemojte zaboraviti. Nitko vam ne može nametnuti svoju volju ispred vaše vlastite”, započeo je Alen.

Foto: RTL/Brak na prvu

“Put koji sam prolazio nije bio jednostavan”

“Možda me i ta moja vjera u dobrotu ovdje stajala neispravnog samog ulaska u šou i stanje šoka u prvim epizodama. Da sam proračunato ušao, razmišljajući o svemu, sigurno bi bio spreman i na ovakav scenarij kakav se dogodio. No vjerovao sam. U dobrotu. U iskrenost. U trud. I to mi se odbilo o glavu”, napisao je Vlahović.

“No, ajmo skratit. Put koji sam prolazio tamo nije bio jednostavan. Od samog starta smatram da nismo svi bili u jednakim pozicijama i to me najviše smetalo”, otkrio je dalje.

“S druge strane, koliko god da sam se trudio smirit tenzije, krenut dalje na prijateljskoj razini, na to sam dobio – stopiranje. Okej, nije ispalo onako kako smo priželjkivali, no ajmo to vrijeme unutra napravit da nama bude ugodno. No, iz drame u dramu, iz suza u plač. Konstantno dizanje tenzija više nije imalo smisla smirivat”, napisao je glazbenik, a onda se osvrnuo na Anu.

Foto: RTL

“Ne želim se uopće spuštat na takvu razinu”

“Nikada niti jednu ružnu riječ nisam rekao niti jednom kandidatu, pa tako niti njoj. Nije u mom maniru i ne želim se uopće spuštat na takvu razinu komunikacije”, poručio je i dodao: “Uživajte u životu i osmijehom uzvratite svim onim ljudima koji vaš život žele rušiti vlastitom negativom i dramom.”




Za kraj, Alen je otkrio i kako će uskoro objaviti svoju novo pjesmu. Sudeći po imenu, mogla bi biti inspirirana i Brakom na prvu. “E i da. Nova pjesma i spot lagano se dovršavaju i uskoro će izaći u javnost. “Momačka” naziv je pjesme koja će ujedno biti i moj poklon svima vama koji ste shvatili moju stranu priče i bili uz mene svo ovo vrijeme. P.S. Nemojte baš sve shvaćati kako je na TV-u! It’s a showtime!” poručio je Alen Vlahović.

Ana i Alen nekad su izgledali potpuno drugačije: Ona plavuša, on bez velike brade




Njegova objava naišla je na odobravanje njegovih pratitelja te je dobio brojne poruke podrške, a mnogi su se osvrnuli i na Anu. “Ma dobro si ti psihički tu izdrža”, “Zbog njezinih kolutanja očima, čak se i nama zavrtilo u glavi, tebi svaka čast”, “Meni je mozak ispijala iako nisam živjela sa njom”, neki su od komentara.

Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.