Foto: Instagram

Oglasila se Blanka Vlašić, sa sinom daleko od Rubena: Ovo je sada prioritet

Autor: T.Š.

Našoj proslavljenoj atletičarki Blanki Vlašić ovih dana nije nimalo lako. Njen suprug, sportski novinar Ruben van Gucht ulovljen je u nezgodnom trenutku, nakon čega su krenule glasine o prevari.

I dok je Ruben nedavno uputio znakovitu poruku, koju su neki protumačili kao pripremanje terena za javno priznanje nevjere, Blanka se držala podalje, a izjave za medije nije davala. Štoviše, trenutno je poprilično daleko svom suprugu.

Proslavljena atletičarka ovih se dana nalazi u Ledeniku s bivšom bacačicom kladiva Ivanom Brkljačić, gdje organiziraju NTC sportski kamp za djecu. Iako suprugov slučaj nije komentirala, Blanka je objavila nove fotografijes njihovim sinom Mondom. “Mondo je dao svoje prve autograme uz mamu”, stoji u opisu fotografije koju je 40-godišnjakinja podijelila putem Instagram storyja.

Foto: Instagram

Razdvojeni

Inače, kamp u kojem Blanka sudjeluje ima pet termina, a od 23. lipnja na rasporedu je prva grupa. Posljednji dan kampa je 13. srpnja dok nogometno prvenstvo traje do 14. srpnja pa tako neki nagađaju kako se supružnici neće vidjeti sve do tad.

Podsjetimo, 37-godišnjak je privukao pažnju javnosti kad se, izvještavajući s Europskog nogometnog prvenstva, javio u emisiju uživo iz svoje hotelske sobe, a iza njega su u kadar upale ženske noge koje su se mogle vidjeti na krevetu.

Kad ih je primijetio, belgijski novinar ih je pokušao sakriti šalicom kave, no bilo je prekasno. Snimka se ubrzo proširila društvenim mrežama, a s njom i glasine o navodnoj prevari.

Muž Blanke Vlašić usred afere uputio emotivnu poruku: ‘Ljudi smo, ne moramo biti savršeni’




Strani mediji Rubena povezuju sa spisateljicom Charlotte van Looy s kojom ga se često može vidjeti u društvu, a za koju neki navode i kako je navodno bila razlog kraha njegovog braka s prvom suprugom Laurence Van Tongerloo.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.