Foto: Instagram

Nives Celzijus pokazala što joj je najbitnije u životu: Razotkrio je jedan potez

Autor: M.T.

Obitelj Nives Celzijus proživljava jedan od najljepših perioda zahvaljujući dolasku novog člana. Njezina sestra, Matea Zeljković, rodila je djevojčicu u studenom prošle godine, čime je obitelj postala bogatija za malenu Lu. Nives, poznata pjevačica i influencerica, nije mogla sakriti svoju sreću te je vijest o dolasku nećakinje podijelila sa svojim pratiteljima.

Nedavno je Matea na svom Instagram profilu objavila prvu fotografiju sa svojom kćerkicom. Pozirale su u bijelim haljinama kraj mora, a dirljiv prizor nije propustila komentirati ni sama Nives, koja je napisala “Michelinka” uz emotikone srca. Pratitelji su bili oduševljeni i pohvalili su mamu i kćer, dok je među komentarima bila i njihova prijateljica Ecija Ivušić, koja je također nedavno postala majka. “Curice moje”, komentirala je Ecija.

Sretnu vijest o dolasku bebe saznali smo prošlog srpnja kada je Nives objavila niz fotografija svoje trudne sestre uz najavu “Stiže nam bebica”. Nekoliko dana nakon rođenja malene Lu, Nives je podijelila fotografiju na kojoj ju drži u naručju, ponosno ističući koliko je ponosna teta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mea (@__mmea__)




Majka rijetko viđena na društvenim mrežama

Nives Celzijus poznata je po tome što voli provoditi vrijeme sa svojom obitelji te redovito pokazuje da joj je ona na prvom mjestu. Osim sa sestrom i njezinom bebom, često je viđena u društvu svoje djece, sina Leonea i kćeri Taishe, koje je dobila u braku s Dinom Drpićem. Također se druži sa svojom majkom Mirom Zeljković, koju rijetko objavljuje na društvenim mrežama, ali uvijek dobije mnoštvo komplimenata kada to učini.

Prije nekoliko dana, Nives je objavila video u kojem su glavne zvijezde ona i njezina kći Taisha. U videu su se zabavljale radeći poslove oko kuće, čime je Nives uspjela prevariti kćer obećanjem o uzbudljivom danu u prirodi. Njih dvije su prvo uživale na ljuljačkama, a zatim se primile posla oko živice. Obje su se za tu priliku složno odjenule u kratke traper hlačice i jednostavne majice, pokazujući kako i kućanski poslovi mogu biti zabavni kada se rade zajedno.

Nives Celzijus podigla prašinu: Prozvali ju beskičmenjakinjom, nisu dugo čekali odgovor




Nives je nedavno izazvala more reakcija na objavu nove snimke, koju je postavila na društvene mreže ususret reality showu ‘Imanje’, kojeg će upravo ona voditi s Nevenom Ciganovićem u Srbiji. Posebnu je pažnju pridobio jedan detalj, odnosno njena upotreba riječi ‘septembar’ izgovarajući ga na početku emitiranja na Hype TV-u.

Autor:M.T.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.