Foto: Sasa Buric / CROPIX

Nives Celzijus podigla prašinu: Prozvali ju beskičmenjakinjom, nisu dugo čekali odgovor

Autor: T.Š.

Pripreme za novi reality show ”Imanje” u punom su jeku, a u Srbiji će ga voditi Nives Celzijus i Neven Ciganović. Tim povodom dvojac je objavio urnebesan video uz Nivesin hit ‘Karanfili‘, koji je sam po sebi izazvao veliku pažnju javnosti.

Naime, osim što je Nives u videu u haljinici koja ističe njene atribute, pažnju je privukao i Neven Ciganović, koji u videu muze kravu. Ipak, jedan detalj iz Nivesine najave nekima je zasmetao pa je rasprava u jednom trenu krenula u negativnom smjeru.

“Disciplina i rad… I samo ljubav. To je naše Imanje! Gledajte nas od 7. septembra na Hype TV”, poručila je Nives, a riječ ‘septembar’ nekome je zasmetala. “Septembra? Otkad se u hrvatskom jeziku koristi ta riječ? Ah, što i očekivati od beskičmenjaka poput vas. Okrećete se kako vjetar puše. Radili ste i gore stvari za pare haha”, glasio je komentar, na koji je reagirao osnivač i direktor Hype TV, Saša Mirković.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)




“Zašto je bitno?”

“A zašto je bitno da li je septembar ili rujan? Kvaliteta, karakter i dobrota ljudi se ne mjeri jezikom kojim govori ili bojom kože ili kom se Bogu moli, nego njegovim dejlima. Mi samo želimo širiti ljubav i dobru energiju a ne mržnju među ljudima. Svaka čast Nives i Neven”, poručio je Saša Mirković, a nije dugo trebalo čekati niti na odgovor Nives Celzijus.

“Ako te baš interesira, mi doma, cijeli život govorimo septembar. Ali naravno da projiciraš u drugima svoje navike”, zaključila je raspravu.

Novi reality show ”Imanje”, kako nam je otkrio Neven, trebao bi početi s emitiranjem već početkom rujna. Sudionici će biti smješteni u Lisoviću, gdje je obitelj Mirković kupila veliko imanje na kojemu se ranije održavao reality show ”Farma”.




 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Saša Mirković (@sasa_mirkovic_official)

Život u dvorcu zamijenio životom na seoskom imanju

Mirković je ranije otkrio kako je za sudjelovanje u realityju pristiglo puno prijava u kratkom roku, a tom prilikom skrenuo je pažnju na detalj oko imanja Lisovići i njegovo načina života.

Neven Ciganović opisao kako izgledaju Thompsonovi sljedbenici: ‘Malo mi bacaju na njih’

“Ja sam kao čovjek koji hoda po zemlji i voli svoju zemlju i narod, zamijenio dvorac na Dedinju za imanje na seku u Lisovićima. Više volim prirodno od umjetnog. Volio bih da neke “kolege” slijede moj primjer kao i primjer cijele naše Hype produkcije”, poručio je Mirković.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.