Foto: Facebook

‘NE ZNA JE LI DOŠLA ILI POŠLA’ Hrvatski bloger objavio urnebesnu snimku supruge, ‘neće ti biti lako kada vidi’

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Hrvatski putopisac i travel bloger Kristijan Iličić nasmijao je svoje pratitelje novim videom s putovanja, a u glavnoj ulozi je našla se njegova simpatična supruga Andrea.

“Ovo je možda i najsmješniji video ikada. Andrea ne zna je li došla ili “pošla”, napisao je Kristijan uz video na kojemu snima usnulu Andreu.

Čini se kako je Andreu u avionu uhvatio laganiji san te se u jednom trenutku probudila i djelovala zbunjeno, kao da ne zna gdje se nalazi ni zašto ju Kristijan snima. Nakon što se nabrzinu ogledala oko sebe, lratko je pogledala Kristijana, odahnula i nastavila spavati.

Video je do sada pregledan više od 12 tisuća puta, a reakcija simpatične Andreje nasmijala je stotine Kristijanovih pratitelja.

“Preslatka je ovako zbunjena”, “Neće ti biti lako kada vidi da si objavio to”, “Zločesti muž”, “Kraljica Andrea”,nizali su se šaljivi komentari, a jedan od pratitelja napisao je: “Ne da ne zna je li pošla ili došla, nego ne zna ni tko si ti” i Kristijan se složio.

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević izrekli su sudbonosno “Da” u svibnju ove godine. Vjenčali su se u Zagrebu dvije godine nakon što su bili priorani otkazati svadbu zbog koronavirusa.




Svoj su dan proslavili s velikim brojem prijatelja i članova obitelji, a mladenka je blistala u dvije različite vjenčanice koje je presvukla tijekom slavlja.

“Najbolji dan u našem životu”, poručili su mladenci uz zajedničku fotografiju.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli KRISTIJAN ILICIC (@kristijanilicic)

Njihovo uzbudljivo zajedničko putovanje

Početkom kolovoza, Andrea je proslavila 30. rođendan, a Kristijan joj je uputio posebnu čestitku putem društvene mreže. Uz video koji je složio povodom njenog rođendana, ostavio je i emotivnu poruku.

“Moj životni i travel partner danas slavi 30.-ti rođendan. Na ovo naše uzbudljivo zajedničko putovanje krenuli smo prije više od osam godina. Bili smo gotovo djeca kad smo se prvi put otisnuli u ‘veliki svijet’ i puni uzbuđenja hodali ulicama Budimpešte. Nama je to tada bio kraj svijeta i iskreno smo se veselili svakoj i najmanjoj stvari. Upravu tu dječju iskru, to nevino čuđenje svijetu, pokušali smo nekako zadržati kroz sve ove godine, katkad s manje, katkad s više uspjeha.

Prošli smo od tada jako puno kilometara, zemalja, gradova, pohranili u sebe cijelu paletu osjećaja, nekad predivnih, nekad manje lijepih, i sve nas je to jačalo, gradilo. Kroz zajedničko putovanje svijetom naučili smo puno, zavoljeli se još više, vidjeli koliko smo jaki i kad je najteže. Osvojili smo zajedno mnoge vrhove, prokrčili puteve kroz džunglu, promatrali nebo u pustinji.

Proći ćemo još puno toga kroz život, pomaknuti još puno granica i još bolje upoznati svijet i sebe.

Na današnji dan ti, Andrea, želim da u jednom dijelu svoga bića zauvijek ostanemo ona djeca koja se vesele svijetu. To je ono najvažnije što ne bih htio da ikad izgubimo. I nemoj nikada zaboraviti koliko te volim”, poručio je emotivan Kristijan i ganuo brojne pratitelje.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.