Foto: Instagram

Milica Pavlović u Zagrebu imala poseban zahtjev: Tražila nešto što ima samo u Švicarskoj

Autor: T. Š.

Srpska pjevačica Milica Pavlović već neko vrijeme boravi u Zagrebu, a u subotu u zagrebačko Areni ima i koncert za koji se posebno pripremala. U Arenu je došla već oko 14 sati sa svojim timom kako bi završili pripreme prije koncerta.

Pjevačica je došla jednostavno odjevena, ali novinarima nisu promaknuli skupocjeni modni detalji.  Prethodne noći je imala generalnu probu na kojoj je izvela kompletan show zajedno s bendom i plesačima, te je isprobala i nove kostime kako bi bila sigurna da će imati dovoljno vremena za sva presvlačenja, za što je odvojeno vrlo malo vremena.

Kako je generalna proba prošla besprijekorno, Milica će prije koncerta imati samo probe sa specijalnim gostima. Iako je do prije samo nekoliko dana bilo u planu da na koncertu ima dva gosta, u zadnji tren je pala odluka da joj se na sceni pridruži i treći gost.

Foto: Instagram

Uz aparat i posebna kava

Navodno popularna pjevačica nije nešto previše zahtjevna kada je u pitanju opremanje backstagea, ali je ipak imala nekoliko zahtjeva uoči koncerta u Areni, koji su i ispunjeni.

Naime, pjevačica je tražila vodu, koštunjavo voće i aparat za kavu, a kako je veliki ljubitelj kave, koja joj je izrazito važna, ista je došla u Zagreb dan prije njenog dolaska u Arenu, svježe samljevena ravno iz Švicarske. Naime, riječ je o kavi, pišu srpski mediji, koju je otkrila dok je tamo živjela kod svog oca i radila u tiskari.

Srpsku folkericu snimili na Dolcu, pogledajte kako se ponašala prema kumicama




Podsjetimo, pjevačica je ranije snimljena kako kupuje na Dolcu i razgovara s kumicama, a jedna ju je toliko oduševila da joj se na poseban način zahvalila. Tada se centrom Zagreba prošetala bez trunke šminke u jednostavnoj odjeći.




Autor: T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.