Foto: Instagram

Lana Jurčević uživa na Ibizi, objavila romantične fotke s partnerom: ‘Sočne usne’

Autor: T.Š.

Prije nekoliko dana pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević zaputila se na Balearske otoke, točnije Ibizu, gdje uživa sa partnerom Filip Kratofilom i djevojčicom Maylom Lily, a osim što obitelj može uživati u posebnim trenucima, pjevačica je otkrila kako je na Ibizu otišla u društvu Kristine Zubac, supruge NBA košarkaša Ivice Zupca.

Ovo je ujedno i prvo zajedničko putovanje obitelji Lane Jurčević, a pjevačica i poduzetnica na svom je Instagram profilu objavila romantične fotografije na kojima razmjenjuje nježnosti sa suprugom Filipom.

Par je pozirao zagrljen, a uslijedio je i poljubac. “Sočne usne”, napisala je pjevačica uz objavu na kojoj je zablistala u crnoj kombinaciji, dok se Filip odlučio za svjetlije tonove.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)




Sedam godina veze

Podsjetimo, Lana i Filip zajedno su od 2017. godine, no pjevačica privatni život voli držati podalje od znatiželjnih pogleda javnosti pa nije puno govorila o svojoj vezi. Poznato je to da je Filip osoba s kojom Lana, kako je izjavila ranije, ‘dijeli vrlo slične vrijednosti i ciljeve’. Rekla je da ‘ako bi se na nešto kladila, onda je to da on ne voli Lanu koju javnost zna, nego onu kakva je u četiri zida’.

Rijetko objavljuje fotografije sa partnerom, koji je od 2018. direktor Lanine tvrtke La Piel, zadužen za financijski dio posla.

Popularna voditeljica uživa na Ibizi: ‘Kako ne bih najbolje noge HRT-a prepoznao’




Nedavno su obznanili da su na ruke tetovirali ime njihove djevojčice. “Njeno ime našlo je put do nje, njeno ime imalo je značenje i prije nego što smo ga mi saznali i nismo mogli vjerovati koje su to ‘slučajnosti’ i podudarnosti sa svime kroz što smo prošli… Ali očito joj je to ime bilo suđeno”, napisala je tada Lana.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.