Foto: Biljana Gaurina / CROPIX

Kći Nene Belana odabrala drugi put, ponosan tata: ‘Kolike su njezine ambicije, pokazat će vrijeme’

Autor: T.Š.

Članovi ansambla Hrvatskog narodnog kazališta održali su za vikend koncert s presjekom 60-ih, 70-ih, 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća, a sa njima se na pozornici pojavila samozatajna kći Nene Belana, koju vrlo rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti.

Nikolina Belan radi kao tonska majstorica HNK,  povodom spomenutog koncerta, a iza tonskog pulta dobro je upoznala brojne hrvatske pjevače.

”Nekad malo preopušteni dođu jer previše vjeruju u sebe, ali to je tako, svi imamo bolje i lošije dane, ja sam isto glazbenik, van ton majstorstva, završila sam solo pjevanje, opernu, klavir, skladam, producent sam, pa razumijem da se ljudi nekad dignu s lijeve strane kreveta il im se naprosto ne da”, rekla je u razgovoru za In magazin.

Foto: Niksa Stipanicev / CROPIX

“Tvrdoglavi smo oboje”

Iako je svojedobno snimila duet s ocem za pjesmu ‘Ti i ja‘, a 2020. zajedno su napravili prepjev njegove pjesme ‘Ivona’ i, inspirirani pandemijom koronavirusa, snimili ‘Coronu’, Nikolina se odlučila za drugačiji životni put od oca.

“Nikolina ima moje karakterne osobine kao što su samozatajnost i sklonost glazbi. I tvrdoglavi smo oboje! Što se tiče fizičkog izgleda, mješavina je mame i mene. Zadnjih godinu dana je u zagrebačkom HNK-u radila na brdo predstava, tako da je već iskusna. Njezin glazbeni potencijal je izniman, ali kolike su njezine ambicije, pokazat će vrijeme”, komentirao je prije godinu i pol Belan u razgovoru za tportal svoju jedinicu, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Marijom.

Nikolina je glazbeni talent naslijedila od oca, a još dok je bila djevojčica Belan je najavio da će Nikolina biti veća pop-zvijezda od njega.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.