Foto: Instagram

Karleuša zbog Cece napala poznatog Srbina: ‘Muškarčino s kokošjim grudima, pjetliću zubati’

Autor: T.Š.

Srpska pjevačica Jelena Karleuša nedavno je na upit komentirala duet Cece Ražnatović i Mihajla Veruovića, poznatog pod umjetničkim imenom Voyage.  Suradnju repera i folk zvijezde ocijenila je lošom istaknuvši kako je njihova pjesma “nešto najgore ikad snimljeno kod nas”.

Nije dugo trebalo čekati na reakciju popularnog repera. “Poštujem mišljenje Jelene Karleuše, ona je, stvarno, ozbiljan biznis mag kod nas, ali ne bih se složio s njom. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve”; kometirao je, a onda se osvrnuo na Karleušin posljednji album.

“Možda bi ona trebala pogledati rezultate svog albuma, pa onda komentirati nešto. Mislim, ja nikada ne bih pljunuo na nečiji rad bez razloga na taj način. Tako cinično i bezobrazno. Bože moj, svatko ima svoj način kako komentira. Ja to poštujem, ali se ne slažem s njenim mišljenjem”, rekao je Mihajlo za K1.

“Manji od spermatozoida u koji te vratila nanogica”

Inače, pjesma koju spominju na YouTubeu je u dva tjedna prikupila 6,8 milijuna pregleda te se nalazi u top pet najgledanijeg glazbenog sadržaja u Hrvatskoj u ovom trenutku. Duet novi naziv ”Muškarčina” te samo a YouTubeu ima više od 3650 komentara.

Karleuša je vidjela što je mladi reper komentirao te mu je uputio vrlo oštar odgovor.  “Slažu se kocke, pjetliću zubati, ljudi su suglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopće odgovaraš, umjesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni srama kada snimaš pjesme s osobom koja je sudjelovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ spominjati moje albume i karijeru tim kiklop zubalom. Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, “muškarčino” s kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me spominješ”, poručila je Jelena Karleuša.

Podsjetimo, nedavno se Karleuša obrecnula na Severinu te ju je danima prozivala, a nakon što je naša pjevačica poslala Karleuši prepisku s njenim suprugom Duškom Tošićem, u kojoj on pokušava flertati s njom putem poruka, više se nije mogla suzdržati od uvreda.




Epilog drame između Tošićeve bivše i naše megazvijezde: ‘Od tisuću Severina budi Karleuša’

Jelena je kasnije gostujući u “Ćirilici” rekla kako je jednom prošla pored Severine, ali da je nije prepoznala, a onda se ponovno oglasila i na svojim društvenim mrežama podijelila pjesmu “Muškarac koji mrzi žene” uz riječi: “Od hiljadu Severina budi Karleuša”.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.