Foto: Nikola Vilic / CROPIX

Jelena Rozga otkrila što radi prije nastupa, fanovi primijetili tremu: ‘Ovo je dokaz’

Autor: T.Š.

Popularna pjevačica Jelena Rozga, kao i mnogi njeni kolege, imaju poprilično radno ljeto, a nedavnon je obožavatelje razveselila i novim spotom za pjesmu ‘Lavica‘ koju je predstavila na ovogodišnjem festivalu ”Melodije Jadrana”.

Pjesmu potpisuju domaći hitmejkeri Tonči i Vjekoslava Huljić, a ista govori o snažnoj, neovisnoj ženi. Stihovi pjesme koji su se posebno svidjeli ženskoj populaciji glase: “Uzmi lutku na koncu, a ne ženu k‘o ja, ja sam po mome ocu lavica, Uzmi laku k‘o pero, a ne vjetar k‘o ja, ja sam lik i djelo, ja sam lavica, što je bilo je bilo nema drugi put, znaj
ni razred, ni život ti ja ne ponavljam”.

Upravo je uz tu pjesmu koja govori o snazi žene, otkrila i što njoj daje posebnu snagu. “Obično su sitnice ono najveće”, poručila je Rozga tekstom svog novog hita uz video koji prikazuje kako se priprema na izađe na pozornicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)




“Dokaz da radi od srca, baš predivno”

Iako dobrog raspoloženja, no sa tremom, Rozga se netom prije nego li je trebala krenuti stepenicama na pozornicu prekrstila. Objava je u samo jednom danu prikupila više od 21 tisuću lajkova samo na Instagram profilu, a fanove je posebno ganulo to što su vidjeli da popularna pjevačica usprkos dugogodišnjoj karijeri još uvijek ima tremu, zbog čega su zaključili da joj je jako stalo do publike.

“Kad žena nakon 25 godina karijere još uvijek ima tremu pred izlazak na binu, onda znaš da je najveći profesionalac i da daje sve od sebe za svoju publiku”, “Meni je fenomenalno kako i najveći profesionalci imaju tremu. Dokaz da rade od srca, baš predivno”, “Ništa bez Boga, bravo Jele”, “Predivna si”, “Najdraža”, “Sve”, samo su dio od stotine komentara.

Jelena Rozga i Andrea Šušnjara se bore s dva različita oblika iste neizlječive bolesti




Inače, pjevačica se godinama bori s bolesti štitnjače, a često u intervjuima na pitanje o svom zdravlju, ističe kako je zahvalna Bogu, što je njena bolest pod kontrolom.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.