Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Jasna Zlokić komentirala kolegice: ‘Vi nemate rezon da budete diva ako to nemate

Autor: T.Š.

Našu pjevačicu Jasnu Zlokić godinama prati epitet diva hrvatske glazbene scene, no ona samu sebe tako ne doživljava, ali je dala mišljenje o tome tko bi se i zašto mogao nazivati divom, ili ne bi.

”Sad niču te dive svako malo. Može se netko nazivat ovako ili onako, ali zapravo su pjesme te koje potvrđuju tvoje postojanje jer ako ih nema, ako nisu došle na plodno tlo i nisu vas održale onda vi nemate neki rezon da budete neka diva”, komentirala je Jasna Zlokić na pragu sedamdesete u razgovoru za In magazin.

Na pragu sedamdesete pjevačica privlači pažnju i mladolikim izgledom. ”Znate kako kažu Talijani ‘pitura bona figura’. Malo se farba kosa, malo se farba lice, malo se našminkate i odmah ste drugi. Vjerojatno i genetika i taj jedan određen red i način življenja koji vas isto nekako brani od brzog starenja”, komentirala je pjevačica koja najvećim uspjehom smatra svoju obitelj.

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Tajna skladnog braka

Sa suprugom Borisom je u braku već 47 godina. ”Jedan skladan brak, to je jedna misija ljudi na ovome svijetu. Oni koji uspiju, ja ne kažem da oni koji nisu uspjeli da su manje vrijedni, ali je održat brak, djecu, stvorit da ta vaša djeca dobiju svoju djecu, da se produži jedan takav lijep način življenja i nekako da si kao majka ostvario sve što je tvoja zasluga, onda je to za mene jedan veliki uspjeh, jedna velika radost”, pojasnila je.

Pjevačica je otkrila i kako njenu publiku, osim brojnih ljetnih koncerata, očekuje jedna prava glazbena poslastica. Naime, Vesna će uskoro objaviti novu pjesmu ”Tko to zove ime moje“. Riječ je o pjesmi koju je napisao Rajko Dujmić.

Jasna Zlokić otvorila dušu o suprugu Borisu: ‘Puno puta sam bila gluha, slijepa i nijema’




“To je je jedna od pjesama koju je Rajko snimio s Ninčevićem i negdje je bio zagubio taj mobitel na kojem su oni to tad snimili i pronašao ga je. Drago mi je da će se baš po toj pjesmi koju sam ja otpjevala, koja je već gotova, da će se baš po toj pjesmi zvat album. Jako lijepa pjesma, to je onaj Rajko kojeg ja znam, koji mi je blizak i čije pjesme obožavam što se na kraju krajeva i pokazalo u mojoj karijeri”, zaključila je Jasna Zlokić.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.