Foto: Instagram

Janko Popović Volarić progovorio o partnerici: ‘Ničime to ne želim pokvariti’

Autor: T.Š.

Zagrebački glumac Janko Popović Volarić nedavno je iznenadio odlukom kako se nakon osam godina stalnog angažmana, oprostio sa zagrebačkim Kazalištem lutaka, no posla mu ne manjka.

“U ovom trenutku o tome ne moram brinuti, ali dobro znam kako je živjeti u financijskoj stisci. Odrastao sam samo s mamom, otac mi je umro kada mi je bilo 13 godina, a kako mi je mama bila književna prevoditeljica, novca nikad nije bilo u izobilju”, prisjetio se glumac u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju.

Kako je sa samo 18 godina postao tata, život mu se u potpunosti preokrenuo. Nakon završene srednje grafičke škole, Janko se zaposlio kao grafičar u novinama, a radio je i knjige za izdavačku kuću Jesenski i Turk. Akademiju je upisao tek s 24, a nakon druge godine studija počeo je snimati sapunice, dok je slobodno vrijeme provodio sa sinom Davidom koji je danas odrastao čovjek i radi kao ton majstor.

Foto: Darko Tomas / CROPIX

“Volim biti u vezi”

Popović Volarić iza sebe ima jedan brak i nekoliko veza, a koliko je poznato, već je tri godine u ljubavi s producenticom i glazbenicom Lovorkom Sršen, koja ga je pratila na prošlogodišnjem pulskom festivalu.

Iako o privatnom životu nerado govori pa tako nije želio niti javno potvrditi svoju vezu, otkrio je kako uživa s Lovorkom. “Nas dvoje živimo lijepo, sretno i mirno. Uživam, divno mi je i ničime to ne želim pokvariti”, rekao je veliki emotivac i zaključio: “Volim biti u vezi i što sam stariji, sve više volim biti doma.”

Podsjetimo, domaći glumac, kojeg je javnost upamtila po brojnim ulogama, ali i sudjelovanju u raznim tv showovima, na svom se Instagram profilu nedavno pohvalio lijepim novostima.

Janko Popović Volarić ulovljen u društvu navodne djevojke, nije se odvajao od lijepe brinete




Naime, 44-godišnji glumac je proteklih mjeseci puno slobodnog vremena proveo planinareći, a sada je njegov trud nagrađen i diplomom. No, to nije jedina novost u njegovom životu, Popović je napravio i karijerni zaokret.

“Napokon jedna ozbiljna diploma u mom CV-u! Opća planinarska škola PD Grafičar. Najljepše provedeni mjeseci od otkaznog roka u kazalištu do ulaska u slobodne umjetnike”, napisao je glumac ispod niza fotografija s planinarenja otkrivši tako da je dao otkaz u svom matičnom kazalištu.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.