Foto: Instagram

‘JA DA KUPUJEM PAŠTETU?! NI NE ZNAM GDJE’ Srpska pjevačica razbjesnila narod: ‘Ne prestaje da piša po sirotinji!’

Autor: T. Š.

Uz pjevačicu Daru Bubamaru nerijetko se vežu skandali, no jednom od posljednjih objava na Instagramu uspjela je razbjesniti vlastiti narod. “Dara ne prestaje urinirati po sirotinji”, pišu tamošnji mediji uz skandaloznu objavu pjevačice.

Naime, nedavno se u medijima pojavila informacija da Dara razmišlja o estetskoj operaciji. Riječ je bila o operaciji povećanja grudi, kao i tome da u trgovini blizu svog stana često kupuje paštetu.

Žestoko demantirala navode

Pjevačica se putem Instagrama osvrnula na sporne navode, a spomen toga da jede paštetu, očito ju je jako pogodio.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)




Ubrzo je poručila da su navodi neistiniti, a onda je sasula ‘paljbu’. Prvo je istaknula da je ugradnja sedmica lažna vijest, a ona je pojasnila zašto nisu istiniti napisi da često kupuje paštetu.

 

View this post on Instagram

 




A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official)

“Ljudi, ne vjerujte u gluposti koje pišu, da ugrađujem grudi sedmice, da kupujem paštetu u trgovini na Dedinju, smiješni ste! Istina da imam stanove na Dedinju i nekad tu prespavam kad mi se ne vraća za Novi Sad, ali ni ne znam gdje su trgovine. Na kraju krajeva, normalan sam čovjek, što i da ne jedem paštetu, ali da je ja kupujem u prodavnici, pa odmah se vidi da je lažan tekst”, poručila je pjevačica koja se zapitala trebaju li ju navodi da jede paštetu uvrijediti, jer je javna osoba, a zanimalo ju je i tko je ‘smislio’ sporne vijesti.

Foto: Instagram

Podsjetimo, nedavno se pisalo o još jednom skandalu povezanim s pjevačicom. Naime, Chanel, ovogodišnja predstavnica Španjolske na Eurosongu, prema slobodnim procjenama ljubitelja tog natjecanja, plagirala je dobro poznati hit Dare Bubamare.

Pjesma “Ekstravagantno” snimljena je još 2017. godine, a potpisuju je poznati srpski producenti Stefan Đurić Rasta i Coby, dok španjolsku uzdanicu, pjesmu “Slomo“ kao autori potpisuju Leroy Sanchez, Ibere Fortes, Maggie Szabo, Keith Harris i Ajen Thonen.

Dara je na Instagramu prozvala Španjolku zbog plagiranja. “Malo ste me iskopirali”, prokomentirala je na Instagramu.

PLAGIRALI POZNATU SRPKINJU? Eurovizijski predstavnici Španjolske imaju pjesmu koja (previše?) nalikuje hitu Dare Bubamare!

Autor:T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.