Foto: Nova TV/IN magazin

Hanu Huljić naživcirale glasine o njoj i Graši: ‘Ne volim kad se takvo nešto piše’

Autor: T.Š.

Popularni pjevač Petar Grašo otkrio je kako on i njegova supruga Hana Huljić čekaju drugo dijete. Vijest je to koja je mnoge iznenadila, posebno kada je Hana prije svega četiri mjeseca demantirala nagađanja u drugoj trudnoći. Naime, par zajedno već imaju kćer Albu, a glasine o dolasku njihovog drugog djeteta počele su kružiti još krajem prošle godine.

”Ne čekamo i ja jednostavno ne volim uopće kad se takvo nešto piše i uopće ne volim odgovarati niti išta komentirati jer se onda svi uhvate za to, nego samo šutim i pustim da prođe jer, ne znam više, valjda ljudi jednostavno izmišljaju što bi danas mogli pisati da bude zanimljivo”, rekla je tada Hana u razgovoru za In magazin obrušivši se na medijske napise.

Tada je komentirala i veliku medijsku pažnju koju ovaj par dobiva, ali i zainteresiranost javnosti. ”Mi smo očekivali da će tako biti, ali ne baš u tolikoj mjeri. Ne znam uopće kojim riječima da opišem koliko sam, što mi kažemo u Splitu, oguglala na to sve. Ja toliko živim svoj život, radim svoje i jednostavno se ne volim petljati drugima u živote, da me uvijek fascinirala ta neka zainteresiranost za tuđe živote, ali valjda će to sve proći”, ispričala je Hana u In magazinu.

Foto: Livio Andrijic/CROPIX

“Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako”

Podsjetimo, Hana i Petar vjenčali su se veljači 2022. u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine, a Hana je u razgovoru otkrila i kako se snašla u ulozi majke te kako se snašao Petar.

”Pa ja mislim da sam se okej snašla. Kao i svaka majka, bačena si u vatru i ne znaš što, kako, ali na kraju ipak shvatiš sve što i kako. Isto mi je kao i svim drugim mamama”, priznala je i progovorila o Petru: ”Ma prekrasan je u svemu, stvarno. Imam blagoslov da imam uza sebe nekoga uz koga je sve to lakše. Snalazi se zapravo bolje nego ja. Dosta je opušteniji”, otkrila je Hana.

Inače, Hana je tom prilikom otkrila i jednu zanimljivu informaciju o svojoj kćeri Albi. Naime, malena već sada pokazuje veilk interes i osjećaj za glazbu. ”Stvarno je. Evo, svi se čudimo, ja sam se nekako navikla na to, al’ ja nešto otpjevam, ona to ponovi, fascinantno za bebu koja nema niti godinu i pol. Ne znam je li mi to drago ili nije. Ne bih htjela da u životu bude slučajno opterećena muzikom ili opterećena da se mora nastaviti s nečim baviti. Neka se uvijek bavi s onime što ona želi, ali drago mi je da osjeća glazbu, jer ona je ipak dio nas, tako da je ipak i taj neki dio nas prešao na nju”, rekla je Hana.

Hana Huljić i Petar Grašo čekaju drugo dijete: Talentirana obitelj dobit će pojačanje




Najpopularniji par na domaćoj sceni je u veljači proslavio drugu godišnjicu braka, a temelj njihove obitelji je ljubav. “To da dijete odrasta u ljubavi, što danas nažalost nije toliko često i uvijek mi je žao djece koja nemaju to i to mi je teška tema, tako da sam sretna da ona to ima. Tu ljubav i taj osmijeh”, zaključila je.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.