Foto: Instagram

Gledatelji ganuti zbog omiljene voditeljice Dobro jutro, Hrvatska: ‘Divna ženo, sretno ti bilo’

Autor: T.Š.

Omiljena voditeljica popularne emisije Dobro jutro, Hrvatska Maja Ciglenečki od jutra prima brojne čestitke svojih pratitelja povodom njeno 36. rođendana, a ekipa emisije uputila joj je najljepše želje.

“Našoj Maji želimo sretan rođendan”, proučili su na službenoj stranici emisije uz fotografiju nasmijane voditeljice i popularnu rođendansku pjesmu ‘Sretan rođendan’.

Objava je ubrzo prikupila brojne lajkove i komentare vjernih gledatelja koji su voditeljici uputili lijepe želje i čestitke povodom rođendana. U kratkom roku gledatelji su ostavili više od 250 ganutljivih poruka omiljenoj voditeljici.

Našoj Maji želimo sretan rođendan❤️
#sretanrođendan

Objavljuje Dobro jutro, HrvatskaPetak, 28. lipnja 2024.

 

“Sretan rođendan ljepotice i uvijek budi tako sretna i ne skidaj taj predivni osmijeh s lica”, “Sretan rođendan našoj dragoj Maji”, “Puno sreće i zdravlja ti želim Majo”, “Neka ti je najsretniji, divna naša”, “Sretan rođendan i sve najbolje u životu, rad i ljubav!!!”, “Divna ženo ,sretno ti bilo, Sretan rođendan najslađoj voditeljici, uvijek se smij, osmijeh je tvoje najveće bogatstvo”, pisali su gledatelji u komentarima.




Podsjetimo, voditeljica Maja Ciglenečki se ekipi emisije ‘Dobro jutro, Hrvatska’ pridružila prije pet godina, a nedavno je mnoge iznenadila opisavši jedan svoj uobičajeni dan.

“Ja sam Maja Ciglenečki, vodim emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ i normalno je da sam svaki dan budna u 4 sata, normalno je da ne spavam tijekom dana. Normalno je da su mi obveze u rasporedu nagurane jedna na drugu i normalno je da jedva čekam večer kad ću leći i zaspati. I idući dan sve ispočetka. Normalno je”, otkrila je tada voditeljica.

Meštar opet nasmijao gledatelje, Maja Ciglenečki: ‘Skoro sam ostala bez teksta’




Kada je u pitanju njen privatni život, drži ga dalje od očiju javnosti, ali je poznato kako  je godinama već u sretnom braku s IT stručnjakom Bojanom s kojim je dobila i dva sina.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.