FOTO: Cropix

Firmi Doris Pinčić dobit pala za 76,42 posto: Ostao jedan zaposlenik

Autor: T.Š.

Ranijih godina, posebno prošle, pisalo se kako je voditeljica Doris Pinčić Guberović zgrnula pravo bogatstvo preko svoje firme DPR. Svote su to o kojima prosječni Hrvat može samo sanjati, prošle godine situacija se promijenila.

U firmi DPR popularne voditeljice broj zaposlenih prema satima rada u 2023. godini je 1, što je smanjenje od 50,00% u odnosu na prethodnu godinu, što znači da je jedan ugovor o radu otkazan. Ukupni prihodi u 2023. godini iznosili su 81.740 eura, što je smanjenje od 55,98% u odnosu na prethodnu godinu.

U 2023. godini poslovni subjekt ostvario je neto dobit od 10.268 eura, što je smanjenje od 76,42% u odnosu na prethodnu godinu. Voditeljica je prošle godine, čini se, malo ‘povukla ručnu’ po pitanju brojnih angažmana, jer je početkom prošle godine ostala u drugom stanju, stoga značajno smanjenje prihoda prošle godine i ne čudi previše.

Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Osnovala prije gotovo 10 godina

Inače, tvrtku DPR je osnovala 2015. godine, a ime označava početna slova Dorisinog imena i prezimena, kao i prezime njenog bivšeg supruga Borisa Rogoznice. Primarna djelatnost je proizvodnja filmova, videofilmova i televizijskog programa.

Poslovni subjekt DPR je 2020. i 2021. isto poslovao s dobiti te je u 2022. ostvario neto rezultat poslovanja u iznosu od 43.537,20 eura, te nije povećavao ni smanjivao broj zaposlenih, a imao je tada dva zaposlenika.

Tvrtka je trenutno prijavljena na adresi u Zadru, a ranije je bila u Velikoj Mlaki kod Zagreba, gdje je Doris  prije rastave živjela s Rogoznicom. Kuću u Velikoj Mlaki od 135.00 kvadratnih metara kupili su bez kredita i u travnju pretprošle godine prodali za 215 tisuća eura.

Gledatelji kod Doris Pinčić odmah primijetili promjenu: ‘Ali uvijek najljepša’




Osim honorarnog posla na HRT-u gdje je angažirana u emisiji ‘Dobro, jutro Hrvatska’, Doris često vodi i druge projekte te snima radijske i TV reklame za trgovačke lance, a često posuđuje glas u animiranim filmovima.

Podsjetimo, početkom rujna prošle godine voditeljica je rodila svoje treće dijete, a nedavno se s porodiljnog vratila u emisiju ‘Dobro jutro, Hrvatska’ u kojoj su je željno iščekivali i kolege i gledatelji.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.