Foto: Instagram

Emotivna objava supruge Ivana Perišića rastužila mnoge: ‘Vrijeme je da kažemo zbogom’

Autor: T.Š.

Supruga našeg nogometnog reprezentativca Ivana Perišića, Josipa Perišić, iznenadila je svoje pratitelje novom objavom u kojoj je otkrila kako se sa suprugom i djecom odlučila na veliku životnu promjenu, a kako se čini, odluku nije bilo lako donijeti.

“Vrijeme je da kažemo zbogom! U dobrim i lošim vremenima. Nedostajat ćete nam. London i prijatelji,” napisala je supruga našeg nogometnog reprezentativca uz fotografije iz britanske prijestolnice koje je objavila na Instagramu. Uz objavu je dodala i stihove pjesme Harryja Stylesa ‘As it was‘.

Josipa je podijelila fotografije koje prikazuju dio njihovog života u Londonu pa se tako može vidjeti kako stariji sin Perišića već ide očevim stopama, ali i da je obitelj itekako zavoljela život u Londonu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli 💥Josipa Perisic💥 (@josipaperisic)




Novi početak

Njezina objava rastužila je mnoge pratitelje, ali nakon prvotnog šoka, uslijedili su brojni komentari podrške, posebno jer Perišići dolaze nazad u Dalmaciju, odakle su rodom. Dosta Josipinih prijatelja iz Londona su pisali kako im se teško oprostiti i da se ne mogu oprostiti od nje i njene divne obitelji.

Podsjetimo, Ivan i Josipa vjenčali su se prije 12 godina, a uskoro će biti i četiri godine od kako su se u tajnosti vjenčali u crkvi na Šolti. Zanimljivo, Josipa nije kupovala novu vjenčanicu, nego je dala suziti haljinu Viviene Westwood koju je nosila na civilnom vjenčanju, a nakon crkvenog obreda imali su slavlje u hotelu Martinis Marchi Heritage u povijesnom dvorcu u Maslinici.

Perišić otišao poznatom Srbinu u Beograd: Pamti ga i Modrić, a on se sjeća brutalnog napada




Samozatajna Josipa inače se ne voli puno eksponirati, a s Ivanom je u vezi još od srednjoškolskih dana. Ovaj skladni bračni par zajedno ima troje djece, kćer Manuelu te sinove Lea i Luku, koji će sada život, umjesto u Londonu, nastaviti graditi u Hrvatskoj.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.