Foto: Goran Sebelic/CROPIX

Ella Dvornik u novom poslovnom pothvatu: Uz bok slavnim glumicama

Autor: T.Š.

Domaća influencerica Ella Dvornik na svom je Instagram profilu otkrila zanimljivu vijest vezanu uz njen poslovni angažman. Naime, Ella je posudila svoj glas u popularnom animiranom filmu Izvrnuto obrnuto, odnosno nastavku istog.

Izvrnuto obrnuto je animirani film nastao u suradnji popularnih studija Disney i Pixar, a mnoge je razveselila vijest da dolazi i nastavak naziva “Izvrnuto obrnuto 2“.

“13.06 izlazi novi nastavak animiranog filma Izvrnuto Obrnuto 2 , a ja dajem glas ni više ni manje nego “Dosadi”. Nadam se da ćete uživati u filmu, meni je bilo baš zabavno iskustvo”, poručila je Ella Dvornik, a mnogi su joj uputili čestitke na novom angažmanu. “Ženo čudo si, za tebe granice zaista ne postoje”, “Baš si simpa, Napokon”, samo su neki od komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)




Nastavak bez poznate hrvatske glumice

Inače, ovo nije prvi put da Ella sudjeluje u sinkronizaciji. Prije 12 godina sudjelovala je u sinkronizaciji filma ”Zambezija”, a u filmu Izvrnuto obrnuto sinkronizirati će animirani film uz bok proslavljenim domaćim glumicama i glumcima. Podsjetimo, u animiranom filmu, Sreći je glas posudila uspješna domaća glumica Judita Franković, Tugi je glas posudila 73-godišnja uspješna kazališna, filmska i televizijska glumica Biserka Ipša. Bing Bongu glas je posudio Branko Meničanin, Strahu Marko Makovičić, Bijesu Bojan Navojec, Gadljivosti Iva Šulentić, djevojčici Rajki Iva Vučković, njenoj mami Jelena Mihojević, a tati Frano Mašković.

Uz posao influencera, Ella je prije šest godina pokrenula obrt Cruella, dok je prošle godine otvorila  tvrtku Alterella, a objavila je i debitantski album “Teška vremena za sanjare”.

Ella Dvornik priznala čime je najponosnija u svojoj karijeri: Odgovor bi mnoge mogao zateći




Influencerica trenutno prolazi kroz proces razvoda od Britanca Charlesa Pearcea, s kojim je provela deset godina, od čega četiri u braku, a zajedno imaju dvije kćeri.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.