Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

Ella Dvornik se pokazala tri godine nakon zamrzavanja sala: ‘Zimnica se skupljala’

Autor: T.Š.

Coolsculpting, poznat kao tretman ‘smrzavanja sala’, svoju je popularnost stekao i u Hrvatskoj, a na njega su se primjerice odlučili Ella Dvornik i njena majka Danijela Dvornik, Lana Klingor Mihić, ali i Tarik Filipović. Prije više od tri godine, kada se podvrgnula ovom zahvatu, Ella je cijeli postupak podijelila sa svojim pratiteljima, kao i rezultate istog.

U videu kojeg je tada objavila na YouTubeu je objasnila kako ju je tijekom tretmana više peckalo nego hladilo, ali nije osjećala nikakvu bol niti joj je stvaralo neugodu. Na prvi tretman je otišla dan prije svog 30. rođendana, odnosno krajem 2020. godine, a na ovaj korak se odlučila jer je i njezina mama Danijela s istim tretmanom imala odlične rezultate.

Kazala je tada kako tretman je skup ali je tvrdila i da djeluje te daje dobre rezultate. Dodala je tom prilikom i kako se tretman isplati jer uništava 27 posto masnoće koja se zaledi.

Foto: Instagram

“Malo se vaš brat udebljao”

Mnogi su se tada divili njenoj ‘isklesanoj’ figuri, a sada, tri godine kasnije, Ella je pratiteljima otkrila kako danas izgleda njena figura.

“Ljudi moji, zimnica se skupljala i malo se vaš brat udebljao i to je apsolutno normalno i ne treba se toga sramiti. Naravno sve te stvari se mogu vrlo lako riješiti. Malo sam korigirala prehranu, izbacila sam u potpunosti alkohol i dala sam si pojačani trud u teretani “, navela je Ella u jednoj objavi na Instagramu, u kojoj je otkrila kako danas izgleda.

Podsjetimo, influencerica je nedavno plijenila pažnju na L’Adria Story Hall of Fame, gdje se pojavila u izazovnoj haljini, koja je istaknula njenu vitku liniju, baš kao što je to učinila i godinu ranije.

Ella Dvornik nadmašila outfit kojim je uzburkala javnost: ‘Opet nemaš donje rublje’




Zanimljivo, obje odabrane haljine djeluju kao da influencerica ne nosi donje rublje, na što se i sama osvrnula šaljivim objavama, a čak je u jednoj objavi i pokazala kako je stvorila takav vizualni dojam.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.