Foto: Marko Dimić/PIXSELL

DOZNALO SE KAD JE VJENČANJE! Grašo i Hana slabo čuvaju tajne, raspričala se i babica koja će poroditi dijete: ‘On je meni obećao’

Autor: Š. P.

Prvo su potvrdili da su u vezi, onda su priznali da zajedno čekaju dijete, no Hana Huljić i Petar Grašo time, dakako, nisu stali na kraj nagađanjima. Sljedeća tema kojom se javnost zabavlja je – vjenčanje.

Nova TV je, naime, objavila informaciju da će se Petar i Hana “vjenčati dvaput”, odnosno, upriličiti dvije ceremonije – jednu za najbliži krug ljudi, drugi za “raju”.

Ta manja, intimna ceremonija rezervirana samo za obitelj i najbliže prijatelje trebala bi se dogoditi već u veljači.

I dok se o Petrovu kumu još uvijek nagađa, poznato je da će Hanina kuma biti njezina najbolja prijateljica Domenica Žuvela, još jedna od zvijezda velike glazbene obitelji Tonika koju je prije tri desetljeća osnovao Hanin otac Tonči Huljić.

“Već sad počinjemo pričati i o tome šta mi je pomalo zastrašujuće, koliko već imamo godina, ali eto valjda će biti i to!”, rekla je nedavno Domenica.

Raspričala se i “najpoznatija splitska babica” Bosiljka Radulović, koja tvrdi da je velika prijateljica sa Grašinim ocem Zoranom.

Foto: Žarko Bašić/PIXSELL

“On je obećao meni kad bude prinova u Petra Graše da će biti ovde sa mnom. S obzirom da je Grašo u familiji fantastičan i bio je u školi savršen. I s obzirom Huljići su opet vanserijski bila bi šteta da nema te dice koja garantiraju vanserijsku seriju”, oduševljeno je za Novu TV izjavila Bosiljka.




I Tonči Huljić, iako nevoljko, svako malo izjavi nešto važno za čitavu priču. Nakon što se doznalo da će uskoro po prvi put postati djed, bio je kratak i jasan.

“Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i ‘maltretirati’ javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji”, rekao je za Večernji list.

Pročitaj i ovo! FANOVI PETRA GRAŠE: ‘Postat će otac, da, hoće, odgovara li vam to? Je li sad homoseksualac? Ni to vam ne odgovara?’




Autor:Š. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.