Foto: Guliver Image/UnitedArchives

Donna iz Spasilačke službe ima 56 godina: Izgledala je poput Barbie, pogledajte ju danas

Autor: T.Š.

Glumica Donna D’Errico proslavila se u hit seriji ”Spasilačka služba” u kojoj je pažnju plijenila svojim izgledom, a mnogi i danas kažu je izgledala poput Barbie. Iako je u seriji bila u sjeni Pamele Anderson, mnogi su itekako zbog Donne gledali popularnu seriju.

Prošlo je 23 godine odonda, Donna je ove godine napunila 56 godina, a i dalje izgleda, mnogi navode, poput lutke. ”Da, još uvijek nosim bikinije. Ima li prigovora?” upitala je pratitelje u opisu, no prigovora baš i nije bilo. ”Nikakvih prigovora!”, ”Toliko si seksi”, ”Oduzimaš dah”, ”Kako dobro izgledaš”, pisali su joj fanovi.

Donna je nekoliko puta u životu pozirala za magazin Playboy, skinula se do kraja kako bi prikupila novac za spašavanje žrtava trgovanja ljudima, školovanje ranjivih ljudi i pomaganje preživjelima da se vrate samostalnom životu, a danas ju na Instagramu prati 2,8 milijuna ljudi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna D’Errico (@donnaderrico)




Jednom je prilikom otkrila kako zasluge za vitku liniju pripisuje biljnoj prehrani koje se podržava, a otkrila je i kako je za nju veganstvo bilo pravo otkriće. I dalje se bavi glumom, a među posljednjim filmovima koje je snimila su “116 MacDougal” i “Escape from Area 51”.

Glumica je ranije u intervjuu za Daily Mail progovorila o svom odrastanju u Georgiji i Alabami, ali i radu za neprofitnu udrugu Posljednja šansa za životinje. Istaknula je tom prilikom kako nije imala puno prijatelja dok je odrastala pa je puno vremena provodila kraj jezera i u šumi u blizini njezinog obiteljskog doma.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna D’Errico (@donnaderrico)

“Voljela sam promatrati životinje, tako su bile lijepe. Ako je bilo ptice koju bi trebalo spasiti, učinila bih to, a onda ju vratila natrag u prirodu”, ispričala je D’Errico koja je glumila u “Spasilačkoj službi” od 1996. do 1998.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Donna D’Errico (@donnaderrico)

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.