Foto: Instagram

Duško Ćurlić otkrio sa čime se često susretao: ‘To mi je izrazito smetalo’

Autor: T.Š.

Jedan od najuspješnijih domaćih televizijskih lica, Duško Ćurlić, godinama je prisutan na malim ekranima kroz razne emisije, što informativne, što one zabavne, a jedan od njegovih posljednjih projekata bio je glazbeni spektakl ‘Melodije Jadrana’.

Mnogi njegovi kolege već su otišli ili se spremaju na godišnji odmor, a slobodne trenutke rado provode na moru. No, Duško svoje slobodne trenutke koristi i za rad pa je tako otkrio kako sam kosi travu u svom dvorištu, a usput se i našalio.

“Unajmite me, kosim gdje treba”, napisao je voditelj duhovito uz fotografiju na kojoj se može vidjeti kosilica kao i pokošena trava.

Foto: Instagram

Supruga je ‘pala’ na njegov glas, čitao joj i recitirao poeziju

O svom privatnom životu voditelj rado, ali rijetko govori, a na društvenim mrežama vrlo dozirano objavljuje rijetke privatne i obiteljske trenutke.  Poznato je kako već 35 godina ljubi samozatajnu suprugu Adelu, koja je prije 15 godina otkrila kako su se upoznali.

“Upoznali smo se na velesajmu, u prostorijama Z3 televizije. Razmijenili smo brojeve telefona, no zapisao je i broj mojih dviju prijateljica pa više nije znao koji je čiji. Kad je nazvao jednu od njih i raspitao se o meni, čuo je da studiram i plešem i odmah rekao: ‘Eto, i ja isto plešem’, jer oni su u ZKM-u pohađali tečajeve plesa i mačevanja. U tom momentu on je već triput pao na Akademiji, radio je na Radiju 101, studirao je politologiju…”, otkrila je.

“Kad je napokon nazvao i mene, odmah sam ‘pala’ na njegov predivan glas. Kasnije mi je čitao i recitirao poeziju, a danas mi je jako lijepo kad djeci čita priče za laku noć. Mislim si: ‘Blago vama, cure, tata vam ima super glas”, ispričala je simpatična Adela.

Ella Dvornik o ocu: ‘Cijelo vrijeme mi je govorio da ne radim jednu stvar, i ja je sada radim’




Par zajedno ima dvije kćeri, Elu i Karlu, a Duško je jednom prilikom otkrio kako se često susretao s upitima ”priželjkuje li sina”. “To mi je izrazito smetalo”, otkrio je Duško Ćurlić.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.