Foto: YouTube

Danijela Martinović i Marko Škugor imaju novi hit: ‘Tko ovo pusti svojoj ženi taj je pobijedio’

Autor: T.Š.

Danijela Martinović i Marko Škugor shvatili su da imaju ‘ono nešto’, na sreću brojnih fanova i snimili hit ‘Ono nešto’, koja je poharala eter. Bilo je to prvi put da je mladi pjevač snimao spot u studiju.

Pjevača iz Šibenika često nazivaju ‘glasom Dalmacije’ ili ‘hrvatskim Jose Carrerasom’, a polako postaje poznatiji i kao autor. Pjesma ‘Ono nešto’ tri godine mu je stajala ‘u ladici’ dok se nije obratio Danijeli.

“Danijela i ja smo se našli na pumpi na autocesti i onda mi je rekla da ima neke ideje za tekst, a ja, kako sam napisao tekst i melodiju, nisam previše razmišljao o detaljima. Danijela je predložila ‘ti si moje ono nešto’ umjesto mojeg ‘ti si bila ono nešto’. Odmah me kupilo i još je imala jednu izmjenu i to je napravilo cijelu pjesmu tako da zajedno potpisujemo tekst”, objasnio je Marko ranije u razgovoru za 24sata.

“Balzam za dušu”

Sada se Marko dobio novi nadimak ‘Kralj Romantike’ i to zbog novog dueta s Danijelom Martinović, čiji je spot u svega sat vremena od objave na YouTubeu pogledan gotovo 1800 puta, a komentari se ne prestaju nizati.

Jedan od naših najboljih tenora i kralj prvih plesova Marko Škugor još je jednom pogodio u sridu, sudeći po komentarima, a mnogi će mladenci bez sumnje uživati u njoj na svom prvom plesu.

Nakon velikog hita “Ono nešto” u duetu s predivnom Danijelom Martinović, “Sve moje tvoje je” nova je Škugorova u potpunosti autorska pjesma. Spot za novu pjesmu režirao je Željko Petreš, a za aranžman zaslužan je mladi producent Hrvoje Domazet.




Pošto je rasplakao cijelu crkvu, poznati pjevač ‘slomio’ i gospođu Miju! ‘Da sam znala da ću se ovako rasplakati ne bih otvarala video!’

Kažu da je nemoguće reći koja će pjesma postati hit, ali ova miriše na hit. Ovo su samo neki od komentara: “Rezerviram ovo savršenstvo za prvi ples, nemojte da je netko ukrade”, “Tko ovo pusti svojoj ženi taj je pobijedio”, “Mislio sam da su sve najljepše pjesme već otpjevane, sretan sam što sam pogriješio, predivno”, “Kralj Romantike ovih prostora. Pozdrav sa Zlatibora”, “Balzam za dušu, vrh kao svaka tvoja Marko”.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.