Foto: Una TV

DANIEL DELALE MORAO NAPUSTITI AVION U BEOGRADU: ‘Pola deset je, napustio sam hotel. Brzo su nas informirali’

Autor: Tea Šojat

Poznati hrvatski voditelj i urednik Daniel Delale nedavno je postao urednik zabavnog programa regionalne televizije Una TV.

Mnogi ga se sjećaju po nekad izuzetno popularnom “Red Carpetu”, a da nam dobru zabavu priprema i na novom radnom mjestu, otkrio je u intervjuu za Dnevno.hr. Osim što je iznio detalje zabavnog programa, dotaknuli smo se zanimljive atmosfere u redakciji, kao i čari posla na relaciji Zagreb-Beograd.

Drago nam je da ste se konačno vratili na televiziju. Očekujemo da će te nam opet dati dobru dozu zabave, tračeva, intrige, mistike… Jesmo li na dobrom putu? 

Format „Una, due, tre’’ je tek krenuo. Gradimo naš sadržajni pravac i svakim smo danom sve bolji. Trenutno radimo regionalno izdanje s kolegama iz Beograda. Jedna emisija i mnogo zanimljivih priloga s područja bivše države. Showbizz nam je u fokus, ali u ovoj fazi emisije imamo i predobrih priloga iz područja Života. Bit će tu i putovanja, upravo se spremamo na jedno. Reporteri i novinari su sjajni. S vremenom će biti i mistike i intrige, no tek smo na početku, a svaki početak je težak, a za nas svakako dobar i poticajan da nastavimo ovako dalje raditi kako sada radimo. Sadržajno sam jako zadovoljan, no nikada do kraja nisam zadovoljan, pa me do to „goni’’ naprijed da zajedno budemo još bolji.

Za početak emitiranja pripremali ste se mjesecima, a sami početkom emitiranja plasirali veliku količinu sadržaja. Reakcije su izrazito dobre, sadržaj je šarolik i puno je toga najavljeno. Koja je tajna? Je li to znak da je okupljena ekipa ‘kliknula’ ili? 

Ekipa je sjajna i u Zagrebu i u Beogradu. Sve je to spoj mladosti i iskustva. Budući da sam ih birao, vodio sam se time da su svi prvenstveno dobri ljudi, pa je onda sve jednostavnije. Kreativni su, znaju televiziju, posjeduju vještine koje tražim od njih, a to je televizija 21. stoljeća. Naravno, ima tu još posla, ali gledamo ovaj početak kao na jednu generalnu probu za jesen kada ćemo izaći u punom sjaju. Trenutno nas možete pratiti svakog radnog dana u 19 sati putem našeg weba, www.una.world i aplikacije kojoj se pristupa na pametnim televizorima.

Foto: Una TV

Je li bilo kakvih malih razmirica ili samo uživate u novom projektu? Je li već nešto ‘trajno pohranjeno u vašoj memoriji’, imate li neku zanimljivu anegdotu? 




Uživam u ovom regionalnom radu. Od listopada do danas bilo je sto anegdota, zahtjevnih procesa, mojih uspona i padova, prvenstveno u glavi, ali to je sve normalno. Bude tih „aerodromskih“ anegdota, posljednja je bila, sjeli mi svi u avion i moli nas stjuardesa da napustimo avion, jer se dogodio kvar na stepenicama s naglaskom na „ne znamo hoćemo li danas uopće krenuti za Zagreb’’, a ono 21:30 je, napustio sam hotel. Sve je bilo super, brzo su nas informirali da rade na popravku i da ćemo uskoro za Zagreb.

U programu se već istaknuo show “Una, due, tre”, gledat ćemo i svjetski poznati glazbeni show “I Can See Your Voice”, a najavljen je i prvi regionalni reality show ‘Selo’. Kako se prijaviti i što očekivati? 

Sve informacije o prijavama, možete pronaći na Uninom webu, ali i putem trailera u našem programu. Trenutno emitiramo formate „Una, due, tre’’, „Pogodi mi godine’’, „21 odgovor’’, a od drugih formata tu su izvrsno „Lice Pravde’’ i „Una dan’’. Sve ostalo, a bit će toga mnogo, kreće na jesen.




Foto: Una TV

Jeste li se priviknuli na rad na relaciji Zagreb-Beograd? 

Kad imaš prave ljude sve je lakše. Tu je prvenstveno kolegica Marta Drakulić, urednica srpskog izdanja emisije s kojom sam se sprijateljio i koja me drži „na životu’’ u svim krizama, koje nisu vezane uz regionalni rad, već intenzitet našega rada. Od 25.9. živim Unu, nemam baš vremena za privatni život i ostale ovozemaljske divote. No, i to će se regulirati.

Kakvo je, po vama, trenutno stanje u Beogradu? Osjećate li se sigurno? 

Stanje je izvrsno. Naravno da se osjećam sigurno. Volim duge noćne šetnje Beogradom s kolegama ili sam. Volim noć, baca me na kreativu i pozitivno razmišljanje.

Autor:Tea Šojat
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.