Foto: Dusko Marusic / CROPIX

Dalibor Matanić se vratio na mreže: Na profilu njegove tvrtke niz novih objava

Autor: T.Š.

Od kada se posljednji put oglasio putem društvenih mreža vezano za optužbe sa spolno uznemiravanje, redatelj Dalibor Matanić najavio je i da se povlači s društvenih mreža, ponajviše radi liječenja od ovisnosti na koje se prijavio, a sada su primijećene nove objave na Instagram profilu njegove produkcijske kuće Kino Gerila.

Prema javno dostupnim podacima, direktor i jedini zaposlenik tvrtke je upravo Dalibor Matanić, zbog čega se pretpostavlja kako je upravo on krenuo s novim objavama i aktivnošću na društvenim mrežama, nakon teških optužbi za koje je doznala javnost, no moguće je i da netko drugi osvježava profil novim objavama.

Na profilu Kino Gerila nalaze se brojne Matanićeve fotografije, objave s Lukom Modrićem, Konstraktom, Milom Hrnićem, kao i s brojnim hrvatskim glumcima s kojima je redatelj surađivao, poput snimanja spota Vatre za pjesmu s kojom su se natjecali na Dori.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kinogerila (@kinogerila)




Posljednja dva dana nižu se objave

Prije 19 sati objavljen je stariji Matanićev selfie.Također, objavljena njegova fotografija iz Cannesa, a sve spomenute objave pojavile su se na profilu unazad dva dana, dok ranije objave sežu iz 2017. godine, te dio nastalih nekoliko tjedana prije njegovog javnog priznanja o uznemiravanju.

Inače, pod Kino Gerilom Matanić je 2017. snimio je Egzorcizam, prvi hrvatski psihološki horor film.

Vedrana Rudan otkrila nove detalje o Daliboru Mataniću: Tvrdi da je ovo bio sadržaj poruka koje je slao




Podsjećamo, Večernji list ranije je objavio tekst o žrtvama koje su progovorile o neumjesnim porukama koje im je slao Matanić, kao i neugodnim situacijama koje je stvarao na snimanjima.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.