Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Charles Pearce u jeku razvoda odlučio prekinuti zavjet šutnje: ‘Nisam mislio objaviti’

Autor: T.Š.

Britanski poduzetnik Charles Pearce, koji je u tijeku brakorazvodne parnice s influencericom Ellom Dvornik, od početka razvoda nije se pretjerano oglašavao na društvenim mrežama, a još je manje bio za razgovore s medijima.

No, kako vrijeme odmiče, tako se sve češće oglašava, a povodom važnog dana, odlučio je napraviti i jednu iznimku. Naime, Pearce je nedavno proslavio 48. rođendan i tada je prvi put nakon dugo vremena u svojoj objavi spomenuo svoju djecu i obitelj, a pokazao je i preslatku čestitku koju je dobio od svoje kćeri.

“Oprostite zbog kašnjenja… Nisam mislio objaviti, ali hvala vam što ste me se sjetili u ponedjeljak, hvala vam na masi nevjerojatnih, pozitivnih poruka podrške. Zaista sam ponizan čak i sada u svojoj 48.”, započeo je Charles emotivnu objavu te poručio kako su djeca koju ima s Ellom, kao i on, blagoslovljena, ali i kako im jako nedostaje sva njihova obitelji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Charles Pearce (@charles_pearce)




“S nama su svakodnevno u srcu” 

“Ja i djeca smo blagoslovljeni što smo u srcima i umovima toliko divnih ljudi! Ovo je Baliena rođendanska čestitka za mene, stvarno mi se sviđa, mi i sva naša obitelj koja jako nedostaje, ali su s nama svakodnevno u srcu. Za sve nas, za nevjerojatnu godinu, za ljubav i istinu! Još jednom hvala”, poručio je emotivno Pierce u objavi.

Ranije je Britanac iznenadio kada je sredinom prošlog mjeseca odlučio progovoriti o detaljima njegovog i Ellinog odnosa, a tad je iznio i neke informacije o početku njihove veze. “Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, napisao je Charles tada uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.

Charles i Ella dobili po pola kuće u Balama: Evo što će se dogoditi s ogromnim kreditom




“Pišite što želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti”, dodao je te za kraj poručio kako on nikad nije bio taj koji je varao u njihovoj vezi.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.