Foto: Goran Sebelic / CROPIX

Charles i Ella dobili po pola kuće u Balama: Evo što će se dogoditi s ogromnim kreditom

Autor: T.Š.

Naša najpoznatija influencerica Ella Dvornik u kolovozu prošle godine je potvrdila kako se rastaje od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea, s kojim ima dvije kćeri Balie Dee i Lumi Wren. Mnogi su se tada zapitali kako će podijeliti imovinu, ali i na koji način će se riješiti skrbništvo nad njihovom djecom.

Iako je cijeli postupak njihovog razvoda na sudu tajan, zbog zaštite njihove djece, 24sata doznaje kako je riješen spor oko njihove kuće u Balama, koju su kupili prije nekoliko godina. Naime, prilikom kupovine nekretnine kao jedini vlasnik tada je navedena Ella Dvornik.

Riječ je o kući i dvorištu površine 675m2, od čega se na kuću odnosi 124 m2. U Zemljišnim knjigama je u srpnju 2023. zabilježeno da je Charles tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama. “Zabilježuje se spor radi utvrđenja i podjele bračne stečevine”, navedeno je tada.

Foto: Ante Cizmic / CROPIX

Presudom je sada Pearce dobio pola kuće, ali i polovicu hipotekarnog kredita koji iznosi 252.000 eura pa će tako svatko morati otplatiti svoju polovicu, a kao suvlasnik se upisao sredinom svibnja.

Iako od vijesti da se razvode, Charles nije bio previše riječi s medijima, nedavno je imao potrebu objasniti kako je upoznao Ellu. Na taj korak su ga potaknule, kako je naveo, priče koje nisu bile istinite.

Ella otkrila posljedice razvoda: Zabranjeno joj je nešto što je redovito radila




“Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. veljače 2014. godine. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od tisuću eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni”, istaknuo je Pearce.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.