Foto: Damir Skomrlj / CROPIX

Cetinski u izlasku sa suprugom koju rijetko viđamo: ‘Otvorila su se vrata prave ljubavi’

Autor: T.Š.

Pjevač Tony Cetinski i njegova lijepa supruga Dubravka plijenili su pažnju na Cover Style partyju, gdje su bili vidno dobrog raspoloženja te su zagrljeno pozirali fotografima. Par je pažnju privukao posebno jer ih ranije nismo imali prilike često vidjeti zajedno u javnosti, posebno zbog teškog životnog perioda, a u braku su već deset godina.

Za ovu prigodu Tony je odabrao crni outfit ispod kojeg je nosio bijelu majicu, dok je njegova supruga zablistala u crvenoj dugoj haljini Matije Vuice, koju je krasio leopard uzorak i crna čipka, dok smo je ranije u lipnju zablistala na drugom eventu, dodjeli nagrada Stora Hall of Fame, kada je Tony dobio nagradu za najboljeg pjevača.

Inače, par se vjenčao u Las Vegasu, u društvu imitatora Elvisa Presleyja i Marilyn Monroe, a medeni mjesec proveli su na Havajima, ako čega su nastavili feštu u Vinkovcima, od kuda je Dubravka. Prije nešto više od dvije godine par je potvrdio svoju ljubav i obnovio bračne zavjete u crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije u Opatiji.

Na dodjeli nagrada Story Hall of Fame, Tony Cetinski dobio je nagradu za Najboljeg pjevača!

Nakon sjajnog rođendanskog…

Objavljuje Tony CetinskiPonedjeljak, 10. lipnja 2024.

 




“U početku je bilo jako teško”

Dvije godine ranije, Dubravka je pretrpjela moždani udar, o čemu je prvi put progovorila tek prošle godine u razgovoru za In magazin. “U početku je bilo jako teško jer uđete u strah, a strah je zapravo najgori i tu vam je bitna podrška. Ja sam imala podršku svoje majke, svojeg supruga, svoje obitelji. Stalno nekako razmišljate: ‘Evo, sad će se to ponovit! Opet će mi se to dogoditi!’ U tim trenucima jednom se morate naljutiti na sve to i reći: ‘OK, dosta bi bilo, sad idemo probati maknuti taj strah!” ispričala je Dubravka, koja je utočište tada pronašla u vjeri.

“Ja sam čuo da je viknula i kako je viknula, tako je pala. Onda sam došao na terasu, vidio da se trese. Ona je dobila moždani koji se manifestirao kao grand mal, to je ustvari najteži oblik epilepsije, koliko sam ja shvatio. Ne možeš odmah znati što je, nije bilo svejedno. Onda je onako izdahnula, i tu sam tek mislio da je sve gotovo, međutim to je taj proces kad se smiruje i onda je došla nekako sebi”, rekao je Tony.

Prije današnje supruge, Tony je bio u vezi s menadžericom Sandrom Mulvaj, a nakon nje u bio je u braku s Antonelom Butigan s kojom ima sina, te Ivanom Nobilo s kojom ima kćer.




‘ŠTO BI BILO KAD BI BILO FRAZA JE ZA LUZERE!’ Tony Cetinski snimio pjesmu s bratom Matteom: ‘Imam još ambicija, koliko god to nekima smetalo’

Upitan vjeruje li u jednu pravu ljubav u životu ili ih može postojati više ”pravih”, pjevač nam je komentirao: “Tek s odmakom čovjek može bolje uvidjeti da prava ljubav ne mora biti ona za koju smo mislili da je prava, nego ona koja te pogodi onda kada se predaš i misliš da ne postoji. Na neki način, kad odustaneš od potrage, onda se otvore vrata prave ljubavi.”

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.