Foto: Instagram

Bojana Gregorić Vejzović pokazala sina: Evo kako se s Raulom sredila za maturalnu

Autor: T.Š.

Jedna od najangažiranijih domaćih glumica Bojana Gregorić Vejzović na društvenim mrežama podijelila je lijepe vijesti, njen sin Raul je završio srednju školu, a ona ne krije ponos.

“Ljudi moji dijete nam je maturiralo! Svjedodžba mu je v žepu! Hvala svim profesorima VII. gimnazije na znanju, ustrajnosti, požrtvovnosti i razumijevanju. Projurile su te četiri godine! Dragi sine, čestitam ti, kao i cijeloj generaciji!”, napisala je glumica.

“Mladosti prekrasna, neka vam je svima sa srećom u ostvarenju životnih snova. A kako su jedva dočekali da i taj ples s nama starcima prođe, i da nas se riješe… No, pamtit će i oni i mi taj dirljivi ulazak u svijet novih životnih izazova!”, dodala je u nastavku.

Foto: Instagram

“Otplesali i ajde starci doma”

Nakon toga je kroz storyje podijelila nekoliko fotografija i snimku. Na jednoj od njih pozira ispred sinove škole uz pojašnjenje: “Bila je ovo i moja škola, tada zvana kultura”.

Foto: Instagram

Glumica je podijelila i nekoliko trenutaka s maturalne večeri, a osmijeh sa lica nije sakrivala. Ipak, otkrila je kako zabava na maturalnoj nije dugo trajala. “Otplesali smo i ajde starci..da da doma..ali zastali smo putem jer maturu i mi zaslužujemo proslaviti”; poručila je glumica uz fotografiju tanjura s hranom.

Foto: Instagram

“Maturant s najljepšom mamom u gradu. Čestitke mladom čovjeku”, napisala je glumica Mila Elegović, “Bravo vi”, poručila je glumica Jelena Veljača, “Čestitkeee, predivni ste”, napisala je pjevačica Minea. Brojne osobe su glumičinom sinu čestitale na završetku tog životnog poglavlja.

Mučna sudbina majke Bojane Gregorić Vejzović: Majku strijeljali, a do 36. nije znala istinu o sebi




Podsjetimo, glumica Bojana Gregorić Vejzović je u dugom braku s glumcem Enesom Vejzovićem s kojim ima kći Zoe i sina Raula.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.