Foto: Instagram

Bivši muž Dragane Mirković u Zagrebu tulumario u predsjedničkom apartmanu

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

Pjevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić nedavno su otkrili kako su se odlučili rastati nakon 24 godine. Toni se iselio iz dvorca kraj Beča, gdje je par živio s djecom. Brzo se počelo šuškati kako je Bijelić došao u Hrvatsku gdje boravi s novom djevojkom, a sada se doznalo da se dobro zabavljao u Zagrebu.

I dok društvenim mrežama kruži snimka na kojoj Dragana lije suze na pozornici, Toni je, čini se, krenuo dalje. 24sata doznaje kako je u predsjedničkom apartmanu na 15. katu jednog luksuznog zagrebačkog hotela organizirao tulum, a poznatih lica navodno nije manjkalo.

Među uzvanicama je bio i zagrebački dizajner Ivica Skoko, koji je došao sa prijateljicom Milenom, no zadržao se kratko.

Foto: Vanesa Pandzic / CROPIX

“Oprosti mi, dušo, za sve”

Prije nego što je objavila vijest o svom razvodu od poduzetnika Tonija Bijelića, pjevačica Dragana Mirković (56) dala je naznake da nešto nije u redu. Na društvenoj mreži TikTok pojavila se snimka s njenog koncerta u Kragujevcu, na kojoj se vidi kako Dragana plače dok izvodi svoj hit ‘Jedini moj’.

U jednom trenutku čak je kleknula nasred pozornice dok su je obožavatelji snimali sa svih strana. “Dragana silno i istinski plače i jeca iz duše dok pjeva ‘Oprosti mi, dušo, za sve”, stoji u opisu videa.

Dragana Mirković plakala na koncertu zbog razvoda, širi se snimka: ‘Nije lako’




“Samo naprijed, Gago, volimo te”, “Teško je kada netko baci u vodu 25 godina braka”, “Nije lako”, “Ti si naša diva”, glasili su samo neki od komentara ispod objave. Nakon 24 godine braka, Dragana i Toni odlučili su se razvesti.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.