Foto: Collage/CROPIX

Andrea Šušnjara napušta Magazin, Huljić o sudbini grupe: ‘Ja sam okrenut sada sebi’

Autor: T.Š.

Nakon 14 godina, pjevačica Andrea Šušnjara odlučila se pozdraviti s grupom Magazin u kojoj je provela gotovo čitavu svoju pjevačku karijeru. Otkrila je detalje svoje odluke te što planira dalje.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju Šušnjara je otkrila kada odlazi iz Magazina, ali i da započinje solo karijeru u čemu ima veliku pomoć Tončija Huljića, koji joj piše prvu pjesmu.

“U Magazinu sam do kraja ljeta, a od jeseni započinjem solo karijeru. S Tončem Huljićem sam dogovorila nastavak naše suradnje, nastavit će mi pisati pjesme, tako da na jesen očekujemo novu pjesmu koju ću izdati pod svojim imenom i prezimenom. A do tad imam dogovorene koncerte i nastupe s Magazinom koje ću odraditi”, pojasnila je pjevačica.

Foto: Instagram

“Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama”

U siječnju ove godine naveliko su kružile glasine o odlasku Šušnjare iz Magazina, a Huljić je tada za Jutarnji komentirao kako mu je pjevačica jako draga, a dotaknuo se i sudbine popularne grupe. “Što se tiče Magazina, njegova budućnost je ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla. Mislim oni imaju dovoljnu ostavštinu pjesama, koju mogu eksploatirati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga”, rekao je Huljić.

“Međutim dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primjerice, znate li neku novu pjesmu s albuma Rolling Stonesa? Vjerojatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pjesama koje vas podsjećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Vjerojatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam okrenut sada sebi, toliko vam mogu reći”, zaključio je glazbenik, dok Šušnjara nije krila želju za solo karijerom.

Podsjećamo,  Andrea Šušnjara i Igor Cukrov predstavljali su Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije 2009. s pjesmom “Lijepa Tena”, s kojom su osvojili 18. mjesto. Iako se činilo kako pjevačica može samo uživati u životu, zapravo je negdje u to vrijeme doznala da ima rak jajnika, bolest koju je u konačnici pobijedila.

Jelena Rozga i Andrea Šušnjara se bore s dva različita oblika iste neizlječive bolesti




“Iza te teške bolesti i svega što sam prošla iza te bolesti život mi je krenuo u drugom smjeru, ljepšem smjeru. Zadovoljna sam, radim ono što volim i ne mogu se požaliti zasad”, izjavila je za In magazin, ali tu nevolji nije bio kraj. Prošle godine je otkrila kako boluje od bolesti štitnjače zbog koje je počela dobivati kilograme.




Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.