Foto: Jakov Prkic / CROPIX

Alen Islamović na pozornici u invalidskim kolicima: ‘Nisam htio propustiti tu prekrasnu večer’

Autor: T.Š.

Legendarna grupa Bijelo dugme prije nekoliko dana nastupila je na Arsenal Festu u Kragujevcu, u sklopu turneje kojom obilježava 50 godina postojanja. Tamo je pažnju publike privukao pjevač Alen Islamović koji je na pozornicu došao u invalidskim kolicima.

Kako je pojasnio, četiri dana prije nastupa završio je na operaciji od koje se još oporavlja, ali koncert nije nikako htio propustiti. Na koncert je došao u invalidskim kolicima, a onda se na pozornici smjestio na stolicu, dok se vidjelo kako na stopalu ima zaštitu za tek operirano stopalo.

“S potrganom Ahilovom tetivom i izvršenom operacijom prije četiri dana koja je obavljena u Somboru, stigao sam na koncert u Kragujevac 28. lipnja 2024. na proslavu 50 godina Dugmeta jer nisam htio propustiti tu prekrasnu večer. Kragujevac, hvala, bili ste fantastični”, napisao je Islamović uz video s nastupa kojeg je podijelio na svom Facebook profilu.

“I pod bolovima pjeva kao da mu je 20 godina”

Njegova objava izazvala je mnoštvo komentara oduševljenih fanova. “Srce je tu, bravo”, “To može samo on, bravo Alene”, “Svaka čast”, “Želim brz oporavak”, “Jedan jedini neponovljivi Alen, kapa do poda i pod bolovima pjeva kao da mu je 20 godina”, navodili su.

Mračna tajna velikog hita Bijelog Dugmeta: Autor je tek pred kraj života otkrio kako je nastala

Podsjetimo, Bijelo dugme je koncertom u Sarajevu započelo turneju ‘Doživjeti stotu’, a pjevač Alen Islamović je dan nakon nastupa, u podcastu ‘Soundtrack vremena’, najavio da bi u rujnu trebali raditi na novom albumu.




 

Sa potrganom Ahilovom tetivom i obavljenom operacijom u Somboru prije 4 dana,28.06.24.Stigao sam u Kragujevac na proslavu 50g.Bijelog dugmeta,publika je bila fantastična hvala Kragujevac koncerti idu dalje malo na štakama malo u kolicima.

Objavljuje Alen Islamovic u Subota, 29. lipnja 2024.




 

“Trebali bi raditi novu ploču, ali gramofonsku ploču. Neće biti izdanja CD-a, klasična gramofonska ploča. Prodavat će se online, znat će se kad šta i kako. Bit će to rock ploča, ova će postava raditi. Bit će jedno veliko osvježenje ono u što će se upustiti Bijelo dugme i ne smijem više ništa reći”, objasnio je Islamović i time razveselio fanove ove grupe.

Autor:T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.