Foto: RTL

Severinin producent mladoj Zadranki: ‘Ostavila si jetru ovdje’

Autor: Dnevno.hr/T.Š.

U najnovijoj epizodi showa ‘Superstar‘ pojavila se 18-godišnja Hana Grubić iz Zadra, koja je svojim vokalnim sposobnostima oduševila čitav žiri.

Hana je  završila josnovnu glazbenu školu i svira klavir od sedme godine te se bavi i plesom.cOdrasla je na klasičnoj glazbi, no najviše voli rock’n’roll.

Foto: RTL

Čisto rock’n’roll

Za audiciju je odabrala pjesmu ‘Welcome To The Jungle‘ grupe Guns N’ Roses. Njezin nastup je oduševio žiri. “Mogu čak pričati u svoje ime, a mislim i u ime svojih kolega. Svi ćemo se složiti da si ostavila jetru. To je ono što ti nitko ne može osporiti”, komentirao je Filip Miletić.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SUPERSTAR (@superstarcroatia)




“Za naježit se od malog prsta do zadnje dlake na glavi”

“Ti si meni bila bomba. Bilo te je svugdje u cijelom ovom prostoru”, rekla je Severina. “Meni je ovo bila jedna od dražih stvari. Meni su ženske rokerice i to kad ovako rokaju najseksi stvar na svijetu, a tako si ovo iznijela da je za naježiti se od malog prsta do zadnje dlake na glavi”, istaknula je Nika Turković te dodala kako je njoj dala najveći ‘da’ do sada.




Autor:Dnevno.hr/T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.