Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Severina se rasula nasred pozornice: Učinila nezgodan korak i izgubila ravnotežu, publika vrištala

Autor: Dnevno.hr/ T. Š.

Severina Vučković se u četvrtak našla u zagrebačkoj Laubi povodom partyja Hello! Magazina. Na partyju je i nastupila, ali i doživjela nezgodu nasred pozornice.

Naime, pjevačica je izvodila pjesmu ‘Italiana’ te plesala po pozornici u kratkoj uskoj haljini i cipelama na petu. Dok je poskakivala nezgodno je stala te je izgubila ravnotežu i pala na pozornici.

U trenutku pada čuje se kako publika u šoku vrišti. Nije poznato kakve je ozljede pretrpila pjevačica, no čini se kako se nije dogodilo ništa ozbiljnije.

Podsjetimo, Severina se nedavno pojavila na predstavljanju hrvatske inačice časopisa ‘Hello’ na crvenom tepihu u haljini ukrašenoj svjetlucavim kamenjem i crnim tilom. No, najzanimljiviji je podatak što je tu haljinu već nosila prije 11 godina.

Autor:Dnevno.hr/ T. Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.