Foto; Instagram

Severina napustila Hrvatsku i pokazala svima kako se živi: ‘Karleuša je na aparatima’

Autor: F. P.

I dalje se ne stišava bura oko svađe između Severine Vučković i Jelene Karleuše. Sve je krenulo krajem svibnja, kada se folkerica na društvenim mrežama javno obrušila na Seve. Negodovala je zbog jednog njenog intervjua koji je nastao još 2022. godine, a u kojemu je Splićanka govorila o genocidu u Srebrenici.

Cijela hajka rezultirala je lavinom reakcija od strane obožavatelja. Reakcije su podijeljene, a sukoba među fanovima ne nedostaje. O svemu su se od tada već nekoliko puta oglašavale obje strane, no Severina se nedavno odlučila odmaknuti od zavrzlama. U posljednjih nekoliko objava fanovima se, naime, javila sa odmora iz Francuske.

Da uživa u zasluženom opuštanju i više je no očito, a sada je podijelila jedno posebno upečatljivu objavu. Pozirala je u kuhinji iznimno luksuzne vile, za koju se ispostavilo da je Villa Magnan koja je nekoć bila rezervirana za odmor aristokrata. Seve se svojom retro haljinom savršeno uklopila u interijer, na što su ukazali i fanovi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




“Ova kuhinja je san snova, top”, “Seve, haljina ti je genijalna! Obožavam taj retro”, “Ma nitko ti niš ne može”, “U Parizu je ovo umjetnost, shabby chic… Kod nas bi rekli vidi starudije i nereda”, “Predivno izgledaš, kao i uvijek”, “Pa ti nisi realna”, “Karleuša je na aparatima”, “Uživaj draga, jedan je život”, samo su neki od komentara ispod objave.

Villa Magnan inače je nenaseljena posljednjih 80 godina. Ovih dana stoji na raspolaganju onima koji su zainteresirani iskusiti njen luksuz, no za jedno noćenje potrebno je izdvojiti u prosjeku 600 eura. Vila je inače pripadala lozi belgijske kraljice Fabiole i njenih roditelja, koji su u rodu sa proslavljenim dizajnerom Cristóbalom Balenciagom.

Podsjetimo, Splićanka već neko vrijeme boravi u francuskom gradu Biarritz te pokazuje djeliće atmosfere. Nedavno je pozirala naslonjena na kameni zid dok se iza nje naziralo more, a jednom snimkom je posebno zaintrigirala. Na njoj se trčeći bacila u zagrljaj nepoznatog muškarca, čime je potaknula glasine među svojim obožavateljima.




Isplivali novi detalji drame između Karleuše i bivšeg: ‘Čula ih je cijela ulica’

Nedavno su u javnost procurile i poruke između Severine i Karleušinog supruga, Duška Tošića. Navodno ih je Severina proslijedila i samoj Karleuši, što je izazvalo znatnu buru javnosti. Stoga se o svemu nedugo nakon oglasio Tošić, koji je otkrio prirodu njihovog odnosa i pozadinu izmijenjenih poruka.

Kako je tada pojasnio, htio je organizirati zabavu na svojoj novokupljenoj jahti, a Severinu su mu predložili prijatelji. No što se tiče Tošića, posljednjih nekoliko dana nalazi se pod povećalom javnosti nakon što ga je Karleuša optužila za fizičko nasilje. Zanimljivo je da je na upit fanova na mrežama rekao da je Karleuša sve namjestila, da bi taj komentar ubrzo izbrisao.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.