Foto: Matea Smolčić Senčar i Iva Perinčić

Severina na odmoru potaknula šuškanja: Pogledajte kome se bacila u zagrljaj

Autor: F. P.

I dalje se ne stišava bura oko svađe između Severine Vučković i Jelene Karleuše. Sve je krenulo krajem svibnja, kada se folkerica na društvenim mrežama javno obrušila na Seve. Negodovala je zbog jednog njenog intervjua koji je nastao još 2022. godine, a u kojemu je Splićanka govorila o genocidu u Srebrenici.

Cijela hajka rezultirala je lavinom reakcija od strane obožavatelja. Reakcije su podijeljene, a sukoba među fanovima ne nedostaje. O svemu su se od tada već nekoliko puta oglašavale obje strane, no sada se čini kako se Severina odlučila malo maknuti od svega te si je priuštila put na dosta luksuznu destinaciju.

Seve se, naime, putem svog Instagrama fanovima javila iz grada Biarritz u Francuskoj. Objavila je niz fotografija kojima je dočarala atmosferu te podijelila neke zaista čarobne prizore, a posebnu pažnju privukla je jedna snimka. Na njoj pjevačica trči preko mosta te se praktički baca u zagrljaj zasad nepoznatom muškarcu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)




‘Volimo te familijarno, Karleušu ne volimo’

“Seve volimo te familijarno, Karleušu ne volimo”, “Uuu, ne loša destinacija za otići”, “Prezgodna žena”, “Odmori, zaslužila si”, “Radi li se?”, “Severina u Biarritzu, ne zna se što je ljepše”, “Lijepo se provedi”, “Prelijepo, bio sam jedanput”, “Wow, gdje je ovaj pogled”, “Lipo ti stoji Francuska”, nizali su se komentari fanova.

Kao što je i običaj kod njenih objava, i ova je u kratkom roku privukla znatnu pažnju. U manje od jednog dana zaradila je više od 20,5 tisuća ‘lajkova’, a u komentarima su joj se javila i neka poznata lica. Svoje oduševljenje tako su izrazili bivša manekenka Iva Radić, pjevačica Silvia Dvornik, DJ Marko Šuran, te glumac Josip Ledina.

Podsjetimo, nedavno su u javnost procurile i poruke između Severine i Karleušinog supruga, Duška Tošića. Navodno ih je Severina proslijedila i samoj Karleuši, što je izazvalo znatnu buru javnosti. Stoga se o svemu nedugo nakon oglasio Tošić, koji je otkrio prirodu njihovog odnosa i pozadinu izmijenjenih poruka.




Popularnom hrvatskom pjevaču pristižu čestitke sa svih strana: ‘Poludjet ću, ljudi moji’

“Kupio sam nedavno jahtu koja je parkirana na Bosporu i htio sam napraviti proslavu povodom toga, a moji prijatelji iz WhatsApp grupe su predložili da nam Severina pjeva. Eto, to je razlog mog kontakta”, pojasnio je Duško za srpske medije. Osvrnuo se također i na razvod od Karleuše, što je tema o kojoj inače ne priča.

Prepirka između Karleuše i Severine odjeknula je medijima 23. svibnja, i to nakon Severininog nastupa u Crnoj Gori. Karleuša je ne birajući riječi izrazila nezadovoljstvo spomenutim Severininim intervjuom o Srebrenici. Osim toga je komentirala i povijesne događaje između Hrvatske i Srbije, a za kraj je Severini poslala poruku.

“Taj žig neću nositi ni ja ni moja djeca ni moji unuci jer u moje ime nitko nije ubijao nevine ljude u građanskom ratu u Bosni s kojim ja nemam ama baš nikakve veze! Ps. (a i tvoj sin, koji je Srbin, nosit će taj žig, ako se ta povijesna nepravda dogodi! Pokušaj se ne truditi više ovoliko ‘pametna’)”, napisala je folkerica.

Autor:F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.