Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Sestra Danijele Martinović gotovo je nestala sa scene: ‘Bila sam etiketirana po bolesti’

Autor: Marija Tomić

Sestra poznate hrvatske pjevačice Danijele Martinović te ujedno i jedne od članica grupe Magazin, Izabela Martinović, nastupat će ovih dana na 64. Splitskom festivalu. Festival traje od 2. do 7. srpnja, a Izabela će posljednjeg dana uveseljavati publiku s pjesmom ‘Usne od latica’. U emisiji ‘Dobro jutro, Hrvatska’, Izabela je otkrila kako se veseli nastupu.

“Čast mi je i zadovoljstvo. Preko 10 godina sam prisutna na Splitskom festivalu i opet u grupi Stijene, tako sam i počela, tu me život i vratio”, ispričala je. Dodala je kako je pjesma koju će predstaviti biti ‘žešća’, pop pjesma. “Spremna sam za nedjelju, vidimo se”, istaknula je.

Kao i svaka sestra sestri, tako je i Danijela Izabeli najveća podrška u najtežim trenucima kojih je Izabela imala povremeno. Naime, pet godine se borila s rakom limfnih žlijezda, a o svojoj dijagnozi nije htjela razgovarati.

Foto: Nikola Brboleza / CROPIX

Seka uvijek podrška

“Uvijek i svaki put bila sam etiketirana po bolesti i zbog toga nisam o tome željela govoriti. Sretna sam što sam uspjela sve ostaviti iza sebe i počela se baviti glazbom koja mi je puno pomogla i kroz koju sam pronašla novu sebe. Iskustvo me je promijenilo i na neki način sam prerano odrasla, ali glazba je bila okidač i pokretač da to ostane iza mene”, svojedobno je rekla Izabela.

Premda Izabela i Danijela imaju različite glazbene stilove te tako i svaka svoj put u glazbi, što se tiče modnih kombinacija, tu se nadopunjuju. A osim sličnih ukusa, ove dvije sestre si neodoljivo sliče i izgledom.

“Nas dvije se najviše savjetujemo kada je riječ o stylingu ili izboru garderobe. Mi nemamo ni potrebu jedna drugoj utjecati na izbor pjesma. Svaka za sebe najbolje zna jer biramo srcem”, ponosno je izjavila.




Savjeti zlata vrijedni

Podsjetimo se, od Izabelinog hita ‘Znaj da volim te’ kojeg je pjevala s grupom Stijene je prošlo više od 25 godina. Iako se Izabela ne izlaže toliko javnosti, za In magazin je rekla da s glazbene scene nije otišla i da je uvijek tu negdje. Danijela sestru rado savjetuje, što je potvrdila njena sestra Izabela.

SESTRA DANIJELE MARTINOVIĆ OKUPILA BEND: Prije dvije godine od Graše je javno poželjela jednu stvar: ‘To mi se činilo logično’




“Ona meni više daje savjete jer ja kako to nekako zamislim idem to ostvariti. Kad nisam u nečemu baš sigurna pošto je ona ažurnija od mene, onda je zovem da pitam oko Instagrama kako što i ona me uputi”, otkrila je pjevačica.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.