Foto: Dusko Marusic/CROPIX

Sergej Trifunović u novim problemima: Nakon pretresa završio u pritvoru

Autor: Dnevno.hr/F. P.

Srpski glumac Sergej Trifunović od rujna prošle godine proživljava dosta neugodne trenutke. Sve je započelo problemima sa hrvatskom policijom, koja ga je u dva navrata privela zbog držanja psa bez povodca. Uza sve to, glumac je nedugo nakon dobio i zabranu ulaska u Hrvatsku i šengenski prostor na godinu dana.

No Trifunović se sada, čini se, našao u novim problemima. Naime, kako prenosi srpski Telegraf, glumac je u četvrtak 18. travnja priveden od strane beogradske policije. Do uhićenja je došlo u općini Voždovac, a za sve je krivo nekoliko grama nedozvoljenih supstanci koje su nađene u njegovom posjedu prilikom pretresa.

Ovo inače nije prvi put da je završio u beogradskom pritvoru. Sredinom listopada prošle godine proveo je 24 sata u pritvoru zbog neplaćene parkirne kazne. Kako su tada prenosili mediji, Trifunović se uhićenju nije opirao, ali je prilikom ulaska u automobil policajcima uputio nekoliko uvreda.

Foto: Dusko Marusic/CROPIX

Problemi koji su javnosti već poznati

Nakon nemilih događaja koji su ga ‘zadesili’ u gradu pod Marjanom prošle godine, o svemu se oglasio i sam Trifunović. U jednom podcastu otkrio je detalje splitskog uhićenja, do kojeg je došlo zbog šetanja psa bez povodca, a nešto prije toga je istog psa držao bez ikakvog nadzora.

“Prišao mi je jedan tip, očito homoseksualac, i rekao mi: Ne možete ovdje sa pasom, netko će vam zvati policiju. Pojavilo se deset pit bullova u jednom trenutku i dva policijska auta i sedam policajaca. Pas je sve vrijeme bio vezan. Policajac mi je rekao da zna što mi se dogodilo i da će mi on ponovno to isto napraviti”, komentirao je tada glumac.

Bajaga prekinuo prijenos uživo pa se obrecnuo na publiku: ‘Blizu vam je izlaz’




Podsjetimo, Trifunovićevu dramu je popratio i voditelj Velimir Bujanec Voditelj Bujice zaključio je kako je “srpski glumac više nego itko pridonio razgolićenju jugoslavenstva Ante Tomića, Bojana Ivoševića i ostalih BG-klečavaca iz Hrvatske”. O svemu se u jednoj kolumni oglasio i Ante Tomić, kojemu je glumac odgovorio na mrežama.

“Uvijek radije budala nego pi**ica. Ajmo Ante još koju kolumnu, nije 50 eura za baciti. Prva (u kojoj smo veliki prijatelji) bila kao prijazna i šaljiva, druga palanački pokušaj duhovitosti pred beogradskom publikom, ovo je sad patetično skoro i kao ovi komentari: “A mislio sam da si dobar čovjek” “, napisao je Sergej između ostaloga.




 

Autor:Dnevno.hr/F. P.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.