Ilustracija, Foto: Pexels/Ural

Sergej će Split dugo pamtiti: Opet je kažnjen zbog šetnje psa bez povodca, kazna nije baš mala

Autor: Dnevno.hr/ T.Š.

Srpski glumac Sergej Trifunović, boravak u Splitu mogao bi pamtiti do kraja života. Naime, nakon što je u petak priveden pa na Općinskom prekršajnom sudu u Splitu kažnjen s 500 eura zbog držanja psa bez nadzora i vrijeđanja policijskih službenika, glumac je ponovno ulovljen u prekršaju.

U novoj nezgodnoj situaciji našao se nešto iza ponoći kada je izveo psa u šetnju i to opet bez povodca.

Srpski glumac protiv hrvatske policije, iznio ružne optužbe: ‘Nikad više u Split’

Na licu mjesta platio dvije trećine kazne

Policija i komunalno redarstvo zatekli su dvojac u šetnji Bosanskom ulicom, u samom centru grada a nakon toga im izdala prekršajni nalog na 200 eura. Trifunović je odmah platio dvije trećine kazne, odnosno, 133 eura, piše Dalmatinski portal.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Sergej Trifunović (@whistler_dick)

Glumac se oglasio nakon privođenja u Splitu na duštvenim mrežama.




“Ok, ajmo ovako: Maltretiranje koje sam danas doživio mogu se usporediti s povijesnim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage s nekakvim prasećim glavama u majicama s kragnom i Pit Bull security bedžom, koji maltretiraju mještane i vlasnike kafića koji se ne ližu s gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpio nisam nikad i nigdje. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića: Nikada više neću doći u Split”, napisao je Sergej sinoć na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sergej Trifunović (@whistler_dick)

“Adio. A bilo je lipo i svi moji dragi prijatelji iz Splita uvijek ste dobrodošli. A Ivošević, koji je danas namjerno došao da se šatro slika za ćaleta (koji je divan čovjek, moj kolega i potpuno izuzet iz ove priče) specijalno da mi se napase muda, govance malo”, dodao je Sergej.

Autor:Dnevno.hr/ T.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.