Screenshot/Youtube

Šeherezada šokirala izgledom, više ne izgleda ovako: ‘Neka te Bog čuva od uroka’

Autor: I.D.

Turska glumica Berguzar Korel (41), poznata našoj publici po ulozi Šeherezade u popularnoj seriji “1001 noć”, danas izgleda potpuno drugačije. Dok je tumačila Šeherezadu, Berguzar je imala prepoznatljivu dugu crnu kosu, ali sada već neko vrijeme nosi kratki plavi bob.

U seriji “1001 noć”, gledatelji su pratili romantičnu priču između likova koje su glumili Berguzar i bogati Onur, kojeg je igrao Halit Ergenc (53). Tijekom snimanja serije, Berguzar i Halit su pronašli ljubav i započeli vlastitu priču. Vjenčali su se 2009. godine, a danas imaju troje djece – sinove Alija i Hana te kćer Leylu.

Kada se međusobna privlačnost pojavila između glumačkog para, oboje su već bili u postojećim vezama. Berguzar je tada prekinula vezu sa svojim zaručnikom, baletanom Tanom Sagturkom, dok je Halit bio u braku sa svojom tada trudnom suprugom Gizem Soysaldi. Kada je glumac podnio zahtjev za razvod, Gizem je imala spontani pobačaj, a on je bio obvezan platiti joj iznos od 250 tisuća turskih lira (oko 115 tisuća eura).

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Berguzar Korel (@berguzarkorel)




Ljubavne zavrzlame slavnog para

Kada je Halid 2011. prihvatio ulogu u seriji ‘Sulejman Veličanstveni’, počele su glasine da vara Berguzar s Cansu Dere, koja je glumila u seriji. Pisalo se da između bivše misice i glumca ima prejake kemije. Navodni preljub komentirala je i Berguzar, rekavši da je sve laž i da je Cansu njihova bliska prijateljica.

Berguzar je ipak nakon tih informacija češće odlazila na set i posjećivala supruga, a pričalo se i da je glumica ljubomorna i da ga kontrolira. Kasnije se nagađalo da Halit pada na ‘čari’ Hurem, koju je igrala Meryem Uzerli, ali to nikad nije potvrđeno. Halit i Berguzar posjećivali su bračnog terapeuta, i to na njezin prijedlog.

Željko Bebek priznao zašto je otišao iz Bijelog dugmeta: ‘Nisam htio pjevati tu pjesmu’




Šuškalo se kako im je brak u krizi, a onda su svima ‘začepili usta’ kad su u kratkom periodu dobili dvoje djece i otkrili kako se i dalje neizmjerno vole i poštuju. Naime mnogi obožavatelji glumice Berguzar Korel imaju jak odnos s njom putem društvenih mreža, redovito joj poručuju: “Neka te Bog čuva od uroka”, “Predivna si”, “Uvijek posebna i lijepa”, “Divna naša”, “Nema ljepše žene od tebe”…

Autor:I.D.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.