Saznali smo da je moguće kupiti miris ljeta u bočici

Autor: Dnevno.hr

S dolaskom ljeta mijenjaju se proizvodi za njegu lica, tijela i kose u nešto laganije teksture i mirise. Nekom odgovaraju lagani, prozračni, cvjetni mirisi, dok drugi vole tropske mirise, tragove kokosa i tragaju za onim starim mirisima prvih krema za sunčanje koji su nam se svima urezali u sjećanje. Upravo smo takvu mirisnu kolekciju otkrili i potpuno se oduševili!

Mirisno čudo

Prvo nas je očarao poseban miris koji podsjeća na ljetne večeri, hodanje po pješčanoj plaži, preplanuli ten i zalazak sunca. No pravo oduševljenje je uslijedilo nakon višednevnog korištenja proizvoda iz kolekcije i brzo nam je postalo jasno zašto svi pričaju o Monoi uljima! Brzo se upijaju i ne ostavljaju masni trag, koža je nahranjena i nema zatezanja, a miris stvara „ovisnost“ bez koje je teško više zamisliti ljeto…

Za ovaj nevjerojatan miris zaslužno je Monoi de Tahiti ulje koje je glavni sastojak svih proizvoda u kolekciji. Proizvodi se u Francuskoj Polineziji – jedinom mjestu na svijetu gdje raste cvijet Tiare koji se bere ručno, a zatim namakanjem u kokosovom ulju daje božanstveni miris Monoi ulja u kojeg smo se zaljubili.

Yves Rocher, pionir prirodne ljepote

Kolekciju proizvodi najpoznatiji francuski brend prirodne kozmetike, Yves Rocher, a bilo nam je posebno drago saznati kako se spomenuti cvijet Tiare bere na otoku Tahitiju od strane lokalnog stanovništva te se na istom mjestu macerira. Maceracija je proces u kojem se svježe ubrani cvjetovi Tiare pažljivo namaču u kokosovom ulju 10 dana, stvarajući tako Monoi ulje. Tajna leži u tradicionalnom postupku koji se koristi već stoljećima, zbog čega ova kolekcija posjeduje oznaku zaštićene izvornosti. Kupnjom proizvoda iz kolekcije pomažete očuvati tradicionalnu proizvodnju Monoi de Tahiti ulja na ekološki odgovoran način.

Kolekcija sadrži gel za tijelo i kosu, dvofazni piling, losion za tijelo, toaletnu vodicu, kremu za ruke te 3 ulja; višenamjensko hidratantno suho ulje, tradicionalno hranjivo ulje i hidratizirajuće ulje sa zlatnim česticama.




Povodom 36. obljetnice postojanja ove nezaobilazne ljetne kolekcije, Yves Rocher je lansirao novi proizvod – Monoi mirisni losion za tijelo. Dolazi u velikoj bočici s praktičnom pumpicom i vjerujemo da će oduševiti sve koji ga isprobaju.

Savršen za sva godišnja doba

Zbog mirisa ljeta kojeg sa sobom nosi Monoi kolekcija, nameće se korištenje proizvoda tijekom ljetnih mjeseci. No ovaj miris i ugoda na koži mogu biti uz vas tijekom cijele godine! Na primjer, gel za tijelo i kosu idealan je za normalni do masni tip kože i kose koju čini mekom i svilenkastom, a naša preporuka je koristiti ga tijekom ljeta, ali i tijekom ostalih mjeseci, kada god zaželite miris slobode i topline. Preporučujemo jutarnje tuširanje kako bi miris umanjivao stres tijekom dana.




Piling za tijelo je dvofazan, dubinski čisti kožu tijela, zbog čega je idealan u proljetnim mjesecima dok kožu pripremamo za plažu i tamniji ten, ali i tijekom hladnijih dana kada na kožu nanosimo hranjive losione koji zatvaraju pore. Zrnca pilinga su od kokosovog oraha, zbog čega će piling biti nježan, hranjiv i prirodan.

Sve blagodati Monoi de Tahiti ulja dolaze u ranije spomenuta 3 ulja iz Yves Rochera, a naša preporuka je korištenje Dragocjenog Monoi ulja za zlatnim česticama (must have!) tijekom ljeta, kao i Višenamjenskog Monoi suhog ulja koje pojačava preplanulost. Tradicionalno Monoi hranjivo ulje preporučujemo koristiti tijekom cijele godine, pa tako i tijekom hladnijih mjeseci, kada zbog svoje bogate teksture pruža intenzivnu hidrataciju koži.

Otkrivanje ostalih čari Monoi ulja prepuštamo vama, a natuknut ćemo samo da se može koristiti na kosi, posebno nakon ljetovanja kada je oštećena od soli i pijeska. Ulje će ju obnoviti, hidratizirati i zaštititi!

Osjetite miris tropskog raja, uživajte u egzotičnom iskustvu i prepustite se ljepoti Monoi kolekcije koja ispunjava sve ljetne želje! Spremni za najmirisnije ljeto do sada?

Kolekciju je moguće naručiti na poveznici: www.yves-rocher.com.hr i kupiti u Yves Rocher trgovinama diljem Hrvatske te u svim BIPA poslovnicama.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.